Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Centrul regional Maschio Gaspardo

Publicat: 10 iulie 2019 - 14:16
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Grupul Maschio Gaspardo şi-a reorganizat structura în Europa Centrală şi de Est prin înfiinţarea unui Centru regional pentru România, Bulgaria, Ungaria, Cehia şi Slovacia. Astfel, filiala Maschio Gaspardo din România a devenit responsabilă pentru activităţile Grupului în această regiune, iar Paolo Rocchi este director general al Centrului.

 

Centrul regional Maschio Gaspardo_b

Prin această nouă abordare a pieţei regionale este recunoscută importanţa şi activitatea deosebită a echipei Maschio Gaspardo România. "Acesta este un pas important, atât la nivel de Grup, cât şi pentru filiala din România", ne-a declarat Paolo Rocchi.
În România, Bulgaria şi Ungaria vânzările Maschio Gaspardo se fac direct prin dealeri, iar în Cehia şi Slovacia printr-un importator. "În România avem o poziţie solidă pe piaţa de maşini agricole. În Bulgaria şi Ungaria avem câţiva dealeri şi ne dorim să oferim servicii complete clienţilor, comercializare, service şi piese de schimb, dar şi finanţare şi consultanţă. Avem o echipă bună şi este doar o chestiune de timp pentru a implementa această strategie. Noi suntem în grafic. În Bulgaria este un trend crescător, în Ungaria este un moment de aşteptare al unor noi subvenţii", a precizat Paulo Rocchi.

Din Bulgaria, direct la AgriPlanta

Centrul regional Maschio Gaspardo_b

Anul acesta, Maschio Gaspardo a participat direct, cu stand propriu, la două târguri, în Ungaria şi Bulgaria. Practic, de la târgul Bata Agro (Stara Zagora - Bulgaria), echipa Maschio Gaspardo a venit direct la AgriPlanta. Standul Maschio Gaspardo de la AgriPlanta a fost anul acesta diferit faţă de precedentele ediţii ale expoziţiei. O mai mare atenţie a fost acordată noutăţilor: semănătoarea CHRONO, discul Veloce de 7 m, noua presă de balotat Extreme 165 şi plugul Unico au fost vedetele standului.
“Fermierii din România sunt obişnuiţi cu maşinile noastre, iar la expoziţii sunt prezenţi şi mulţi dealeri de-ai noştri. Tocmai de aceea, la standul nostru, dorim să ne concentrăm pe noutăţi şi să transmitem acest mesaj fermierilor. Avem multe evenimente, atât în România, cât şi în ţările vecine şi sperăm să ajungem să facem un demo tour în vară, după campania de recoltarea grâului, atât în România, cât şi în Bulgaria şi Ungaria. Aceste ploi ar trebui să ajute pe mai departe fermierii şi să revină optimismul pe piaţă", a mai spus Paolo Rocchi.
• Semănătoarea Chrono a primit premiul publicului "Maşina Anului 2019" la SIMA (Paris, 2019). Chrono este o semănătoare de precizie, de mare viteză, ce poate semăna cu 20-25 km/oră, îndeplinind astfel cele mai exigente cerinţe ale fermierilor. Semănătoarea a fost în probe de lucru timp de mai mulţi ani şi este acum oferită spre vânzare în varianta tractată şi purtată pe 6 şi 8 rânduri, iar din campania 2020 va fi disponibilă şi cu lăţimi mai mari.
• Semănătoarea Julia, de 24 rânduri, va fi disponibilă şi cu elementul de semănat Chrono, în circa 1-2 ani.
• Discul semipurtat Veloce cu lăţimea de 7 m este o noutate absolută pentru Maschio Gaspardo. El este dotat cu un tocător rotativ pentru o mai bună prelucrare şi încorporare a resturilor vegetale.
• Presa de balotat cu cameră variabilă Extreme 165 are caracteristici tehnice similare cu cele ale modelului Extreme 365, dar reglarea acestora se face mecanic, astfel că orice fermier poate să ajungă la aceleaşi performanţe şi fiabilitate cu un preţ mai redus.
În unitatea de la Chişineu-Criş, sunt produse acum utilaje pentru prelucrarea solului, scarificatoare, discuri, cultivatoare, combinatoare şi plugurile mari (de exemplu modelul Mirco cu 7, 8, 9 trupiţe), două modele de prese de balotat, precum şi şasiul pentru semănătorile mari, modelele Julia, Metro şi Maximetro. Circa 75% din volumul total al producţiei este exportat.

 Paulo Rocchi_b

Paolo Rocchi: “Suntem acum un Centru comercial pentru această regiune şi am preluat controlul vânzărilor atât pentru maşini şi utilaje, cât şi pentru piese de schimb. La Chişineu-Criş se află depozitul de piese de schimb care va aproviziona statele din Europa Centrală şi de Est".

 

Articol publicat în revista Ferma nr. 10/237 (ediţia 1-14 iunie 2019)

 

Vizualizat: 218 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?