Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Cea mai de preţ MOŞTENIRE este PĂMÂNTUL BINE LUCRAT!

Publicat: 16 februarie 2018 - 02:53
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Începutul de an aduce pentru IPSO Agricultură o nouă identitate vizuală, ce marchează angajamentul pe termen lung asumat în cei peste 20 de ani de activitate în România.

Respectul pentru fermieri, pentru activitatea lor şi pentru eforturile pe care le depun zilnic pentru cultivarea pământului au fost elementele care au contribuit în conturarea imaginii companiei.

Prezentarea noi identităţi vizuale s-a făcut în cadrul unui eveniment exclusivist organizat în Bucureşti. Programul a reunit fermieri ce îşi desfăşoară activitatea în cele mai importante regiuni agricole din ţară.

Noua identitate vizuală a companiei IPSO Agricultură, intitulată sugestiv „Cea mai de preţ moştenire este pământul. Bine lucrat” a fost gândită prin prisma relaţiei speciale ce există între fermier şi copiii acestuia. Aşa cum fermierul nu lasă nimic la voia întâmplării, aşa cum are grijă de ferma lui şi de ceea ce va lăsa moştenire urmaşilor săi, tot aşa, cei de la IPSO Agricultură acordă o atenţie deosebită calităţii utilajelor şi serviciilor pe care le livrează, pentru a se asigura că fiecare bucată de pământ din fermă este lucrată cu simţ de răspundere şi, astfel, această moştenire poate fi transmisă din generaţie în generaţie.

Van-Strien-IPSO_b”Când am demarat această campanie ne-am gândit, în primul rând, la cel ce lucrează solul, la activitatea lui zilnică şi la moştenirea cea mai de preţ - pământul. Utilajele noastre sunt proiectate pentru o prelucrare responsabilă a solului, astfel încât, la sfârşit de campanie, fermierul obţine o recoltă bogată cantitativ şi calitativ, dar are grijă şi de pământul pe care îl va lăsa moştenire generaţiei viitoare. Ne-am asumat un angajament pe termen lung faţă de producătorii agricoli şi încercăm, în permanenţă, să susţinem eforturile lor în asigurarea necesarului de produse agricole. Până la urmă, cea mai de preţ moştenire rămâne pământul bine lucrat cu utilaje de la IPSO Agricultură”, a declarat Arnaud Van Strien, directorul general al companiei IPSO Agricultură.

combina-JD-seria-S700_b

Tot în cadrul evenimentului exclusivist organizat în Bucureşti a avut loc şi o prezentare deosebită a combinelor John Deere din seria S700.

Cosmin-Miroiu-IPSO_b"Fluxul axial al combinelor John Deere trece la un alt nivel. Nu neapărat pe partea tehnică de cernere, treierare, de curăţare a materialului, ci pe partea de inteligenţă. Odată cu modelul S700, combinele sunt trecute la un nivel mult mai înalt. Sunt câteva lucruri importante care definesc această trecere la un alt nivel al inteligenţei. Unul dintre acestea este sistemul ICA2. Prin Ajustarea Integrată a Combinei 2, operatorul lasă sarcina de calibrare în combină. Combina se autocalibrează, îşi calculează singură parametrii, precum distanţa de la sita superioară la sita inferioară, viteza la rotor, distanţa la grătar şi viteza la vânt. Toate opreraţiile le face indepedent de operator, le execută automat. Soluţia noastră revoluţionară garantează automat un randament constant al procesului de recoltare, indiferent de condiţii. Sistemul va fi disponibil pe piaţă începând din această toamnă" a declarat Cosmin Miroiu, specialist produs IPSO Agricultură.

Explicaţiile tehnice s-au împletit cu momentele de divertisment din programul prezentării, totul sub atenţia fermierilor şi a reprezentanţilor presei agricole.

eveniment-IPSO_b

Vizualizat: 775 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE! 
Locație: Ferma Emiliana West Rom, jud. Timiș

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?