Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Campo vine la ofertă

Publicat: 28 aprilie 2017 - 14:54
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

În acest an, Maschio Gaspardo România a pregătit promoţii tentante pentru fermierii din România la achiziţionarea maşinilor de stropit tractate Campo 20C, Campo 22C şi Campo 32P. 

Echipamentele de stropit au o construcţie robustă şi pot fi ataşate tractoarelor de uz general. În principal, pe şasiul acestor maşini se pot monta toate instalaţiile şi accesoriile necesare pentru a efectua tratamente de calitate în toate culturile de câmp.

Maşini de stropit în promoţiile Maschio GaspardoClick pe poza pentru galerie!

Maşini de stropit în promoţiile Maschio Gaspardo
• Campo 20C A18C 5 T854 R36 are ca principale caracteristici: rezervor de 2100 litri, rampă "ALA C", lăţime de lucru de 18 m, este realizată din 5 module, are computer TeeJet, tip 854, pompă BP 171 de la firma italiană Comet, mixer pentru prepararea soluţiei - Green Mix T30, paralelogram deformabil, roţi 230/95 R36, kit filtru plutitor, ridicarea rampei se face la 1000 mm printr-un sistem hidraulic, este dotată şi cu duze de tip baionetă şi cu kit de lumini.
• Campo 22C A518V5 T854 R36 se caracterizează prin: capacitatea rezervorului de soluţie este de 2200 l, rampă "ALA 500" cu lăţimea de 18 m, realizată din 5 module, computer TeeJet tip 854, pompă Comet BP 281, mixer pentru prepararea soluţiei - Green Mix T30, paralelogram deformabil, sistem Oil Drive, roţi 230/95 R36, ridicarea rampei se face, printr-un sistem hidraulic, la 1400 mm, cu paralelogram cu amortizare, duze TeeJeet tip baionetă şi kit lumini.
• Campo 32P A624V7 T854 R48: rezervorul are capacitatea de 3200 l, rampa "ALA 600" are lăţimea de 24 m, maşina este realizată din 7 module, are integrate: computer TeeJet 854, pompă Comet BP 281, mixer pentru prepararea soluţiei - Green Mix T30, paralelogram deformabil, sistem Oil Drive, roţi 270/95R48, ridicarea rampei se face la 1500 mm, printr-un sistem hidraulic cu paralelogram cu amortizare, are duze TeeJeet tip baionetă, kit lumini, kit protecţie operator, kit umplere din sursă externă şi kit de umplere de la hidrant.

Caracteristici comune maşinilor Campo
Unitatea de bază (şasiul plus rezervorul) a acestor maşini are propriul tren de rulare. Pe şasiu sunt amplasate şi principalele componente (pompa, regulatorul de presiune, echipamentul de alimentare, echipamentul de dozare automată, bazinele suplimentare de apă pentru spălarea instalaţiei şi diluarea restului de soluţie, rampa de stropit etc). Acţionarea pompelor de lichid se face printr-o transmisie cardanică acţionată de la priza de putere a tractorului.
Circuitul soluţiei este curăţat cu ajutorul unei instalaţii dotate cu un bazin independent (de 215 litri la varianta Campo 20 şi de 300 l la modelele Campo 22C şi Campo 32P), acesta din urmă fiind spălat prin acţionarea a două jeturi rotative. Există şi un rezervor pentru spălarea mâinilor.
Capacitatea de înmagazinare a rezervoarelor de soluţie specifice maşinilor Campo este mai mare decât la maşinile de stropit purtate. Regulatorul de presiune este electric, iar osia are suspensii hidropneumatice.

 

SISTEME INTELIGENTE ÎN DOTAREA OPŢIONALĂ
La cererea fermierilor, maşina poate fi dotată şi cu alte accesorii din fabrică, şi anume: marcator de rând Compact-Mark, rezervor pentru agentul de spumă, cu capacitatea de 5 l, kit de lumini cu leduri pentru lucrul pe timpul nopţii, debitmetru pentru măsurarea umplerii, kit de spălare exterioară a maşinii (care conţine pompă electrică pentru spălare de 4 bari, lance de stropit, furtun de 20 m cu înfăşurător, computer Basic Terminal Isobus pentru 7 sau 9 secţiuni, cu marcator electric de rând, kit Joystick multifuncţional pentru computerul Basic Terminal, pompă suplimentare ulei (Tandem) pentru Oldrive (asigurând: putere de tracţiune mai mică, performanţe ridicate ale manşonului şi mărirea vitezei de mişcare a rampei) şi sistemul de control pentru înălţimea rampei - Norac Total 5.0 Canbus pentru Basic Terminal.
Maşina de stropit Campo 20C - ALA C 18 cu lăţimea rampei de 18 m valorează 19.000 euro; Campo 22C - ALA 518 cu lăţimea rampei de 18 m costă 22.800 euro, iar maşina Campo 32P - ALA 624 cu lăţimea rampei de 24 m are preţul de 28.200 euro. La aceste preţuri se adaugă TVA-ul.

 

Articol publicat in revista Ferma nr. 7 (190) din 15-30 aprilie 2017

Vizualizat: 383 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Delfini la Sulina, Delta Dunării

Delfini la Sulina, Delta Dunării

Delfini la Sulina, Delta Dunării #danubedelta #delfini #sulina

Video: Calin Ene

Revista Ferma și o echipă de pasionați de turism prietenos cu mediul îți aduc zilnic delta la tine acasă și te invită, totodată, acasă în Sulina Fabuloasă, într-un inedit Drum De Deltă, un proiect de vacanță cum nu se poate mai necesar după o perioadă lungă care ne-a pus la grea încercare pe toți.

Citeste despre proiect aici: https://www.revista-ferma.ro/proiecte-ferma/drum-de-delta-vezi-si-evadezi

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Ridichea furajera - cea mai buna cultura pentru inverzire Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?