Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

BKT PREZINTĂ NOUL MULTIMAX MP 538

Publicat: 13 septembrie 2022 - 12:51
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Perfectă pentru gheață și zăpadă, noua anvelopă radială de la BKT este o combinație de durabilitate, capacitate ridicată de încărcare și tracțiune excelentă. Astfel, linia MULTIMAX – proiectată pentru viteze mari cu încărcături grele în aplicațiile agroindustriale – se extinde în continuare.  Printre noutăți se mai regăsesc dimensiuni suplimentare pentru anvelopele MULTIMAX MP 540: 335/80 R 18 și 365/80 R 20.

BKT_MULTIMAX_MP_538_Telehandler_b

Seregno (Italia), 6 septembrie 2022 - BKT își îmbogățește gama de produse cu MULTIMAX MP 538, o nouă anvelopă agroindustrială proiectată pentru diverse tipuri de utilaje și aplicații: autogredere și încărcătoare care lucrează pe gheață și zăpadă, precum și încărcătoare telescopice, vehicule universale și mașini de măturat pentru întreținerea drumurilor.

Modelul cu design special conceput al benzii de rulare asigură o tracțiune excelentă. Mai mult, datorită carcasei rezistente cu benzi din oțel, produsul permite transportarea de încărcături grele la viteze mari. MULTIMAX MP 538 este o anvelopă radială extraordinar de durabilă, disponibilă în prezent la dimensiunea 405/70 R 20 MPT.

 

Ultima noutate de la BKT extinde gama de anvelope MULTIMAX, care include anvelope perfecte pentru aplicațiile agroindustriale și dezvoltate pentru viteze mari cu încărcături grele.

 

Din aceeași gamă mai face parte MULTIMAX MP 540, pentru care BKT a introdus de curând două dimensiuni noi: 335/80 R 18 și 365/80 R 20. Aceasta este o anvelopă multifuncțională (MPT) destinată vehiculelor universale utilizate în aplicațiile pentru servicii municipale și de întreținere. Caracteristicile sale principale sunt rezistența excelentă la perforare și funcționarea eficientă pe terenuri dure și suprafețe de asfalt. Anvelopa se distinge prin tracțiunea superioară și o carcasă robustă, care permite transportarea de încărcături grele la viteze mari.

 BKT MP 540_b

MULTIMAX MP 540

Din gama MULTIMAX fac parte numeroase modele, printre care se numără următoarele produse de o versatilitate excepțională:

  • MULTIMAX MP 513, conceput pentru vehicule universale. Datorită carcasei sale rezistente cu benzi din oțel, acesta poate transporta încărcături grele la viteze mari. În plus, oferă un confort la conducere și o tracțiune excelente, precum și proprietăți de auto-curățare de excepție.

BKT MP 513_b

MULTIMAX MP 513

  • MULTIMAX MP 527 este un produs multifuncțional pentru încărcătoare telescopice și încărcătoare compacte în aplicațiile agroindustriale. Peretele lateral este conceput pentru a oferi stabilitate maximă, iar compusul special îl face fiabil și rezistent la tăieturi și uzură.

BKT MP 527_b

MULTIMAX MP 527

  • MULTIMAX MP 522 a fost dezvoltat pentru toate operațiunile de ridicare și încărcare din sectorul agroindustrial, oferind stabilitate și tracțiune maxime. Este un produs care, practic, nu se uzează, datorită unui compus special, care îl face extraordinar de rezistent.

BKT MP 522_b

MULTIMAX MP 522

Aceste produse, precum și noutățile care extind gamele de anvelope BKT, demonstrează că multinaționala indiană acordă atenție nevoilor utilizatorilor, tendințelor și pieței, propunând soluții adecvate și specifice pentru toate condițiile de funcționare.

 

Accesați camera de presă BKT: www.bkt-tires.com/ww/en/press-room  

Despre BKT: 

Balkrishna Industries Ltd. (BKT) este un producător de anvelope cu sediul în India. Grupul BKT oferă o gamă amplă și modernă de anvelope Off-Highway, proiectate special pentru vehicule din domeniul agricol, industrial, de terasament, minerit, portuar, ATV și grădinărit. Soluțiile inovatoare de la BKT sunt proiectate pentru exigențele oricărui tip de utilizator și includ peste 3.200 de produse diferite, comercializate în peste 160 de țări din întreaga lume. Vizitați site-ul web www.bkt-tires.com pentru mai multe informații.

Vizualizat: 689 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Lemken Solitair DT, o combinaţie de semănat cu totul specială!

Lemken Solitair DT, o combinaţie de semănat cu totul specială!

Lemken a expus pentru prima dată în România semănătoarea Solitair DT!

Aceasta este de fapt o combinaţie de semănat şi oferă mai multe avantaje fermierilor. În partea din faţă a semănătorii se află o greblă de nivelare, care are rolul de a uniformiza suprafaţa înainte de a plasa sămânţa în pământ. Tăvălugul cu anvelope, montat opţional, asigură în plus o mărunţire a solului în faţa sistemului de discuri Heliodor, care are rolul de a pregăti patul germinativ pe adâncimea de 10-12 cm, sau mai puţin, dacă este cazul. Îngrăşământul este depus cu precizie între două rânduri de seminţe cu ajutorul brăzdarelor cu discuri duble, la adâncimea de aplicare dorită, pentru o pornire mai bună în vegetaţie. Apoi, rola de tăvălugire cu anvelope asigură o reconsolidare uşoară a segmentului de sol în care secţia de semănat va depune cu foarte mare precizie sămânţa. În final avem un set de greble cu dinţi, ce au rolul de a împiedica formarea crustei. Capacitatea buncărului porneşte de la 3.400 litri şi poate ajunge până la 5.100 litri, cu posibilitatea separării materialului (40:60). „În funcţie de varianta de echipare, avem opţiunea Single Shot sau Double Shot, ceea ce înseamnă că fermierii pot aplica chiar trei tipuri de sămânţă diferite sau sămânţă şi îngrăşământ”, ne-a explicat Marian Gheorghe, Manager de vânzări Lemken România.

Tractoare cu și fără cabină pentru specificul Transilvaniei de la NHR Agropartners! Dicor Land, pentru prima dată la AGRARIA! Sigma România, pentru al doilea an consecutiv la AGRARIA!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?