BAyer 1200x150
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

BKT OBȚINE CERTIFICAREA ISO/IEC 17025:2017

Publicat: 16 februarie 2021 - 09:08
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Seregno (Italia), 15 februarie 2021 – Grupul BKT specializat în anvelope Off-Highway a obținut certificarea ISO/IEC 17025:2017.

Această recunoaștere certifică activitatea desfășurată de laboratorul din cadrul fabricii Bhuj în domeniul testării și calibrării anvelopelor.

BKT_Bhuj_ProductionPlant_b

Certificarea a fost acordată recent de către NABL, autoritatea indiană de reglementare a acreditării laboratoarelor de testare și calibrare. Aceasta este membră a organismelor internaționale din domeniu, și anume International Laboratory Accreditation Co-operation (ILAC) - și Asia Pacific Accreditation Co-operation (APAC) - aplicând standardele și criteriile acestora.

Această recunoaștere face posibilă certificarea calității cu ajutorul unor teste de precizie la care sunt supuse materiile prime și semifabricatele precum și controlul proceselor de fabricație și de testare a produsului final.

Aceasta permite, de asemenea, obținerea de rapoarte fiabile cu privire la teste și rezultate superioare de acuratețe și fiabilitate. Îmbunătățește controlul activității de laborator și procesele de feedback cu privire la rezultate.

BKT_NABL_Certificate_b

Anvelopele sunt beneficiarul principal al acestora, devenind mai fiabile și mai sigure. Atestată de reguli valabile la nivel global, această certificare elimină necesitatea de noi teste la export, reducând costurile și timpii de execuție.

Mai mult, rezultatele laboratoarelor certificate, precum laboratorul BKT, sunt folosite de organismele guvernamentale pentru a identifica măsuri necesare în vederea reducerii poluării. Această activitate include obiective de durabilitate în domeniu.

Această certificare are o mare însemnătate strategică pentru BKT, compania vizând o mai mare penetrare pe piață la nivel internațional.

Această recunoaștere este doar cea mai recentă pentru fabrica Bhuj, unitatea emblematică a BKT. Înființată în anul 2015 și amplasată în statul indian Gujarat, aceasta a fost permanent extinsă și dezvoltată. În 2017, s-a deschis aici un nou centru de cercetare-dezvoltare, coordonat de o echipă de experți ingineri, chimiști și tehnicieni. Acesta gestionează toate aspectele privind dezvoltarea tehnologică a anvelopelor BKT: de la proiectarea unei noi anvelope până la crearea de amestecuri pentru îmbunătățirea performanței produselor, de la testare până la implementarea proceselor în vederea unei fabricări eficiente și personalizate a anvelopelor vârf de gamă.

Vizualizat: 391 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?