Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

BKT ÎȘI INAUGUREAZĂ NOUA FABRICĂ DE PRODUCȚIE DIN WALUJ

Publicat: 28 septembrie 2021 - 16:05
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Pandemia nu a oprit noul proiect BKT, derulat în condiții de siguranță deplină, cu o investiție totală de 56 de milioane USD.

Unitatea are o capacitate de producție de 30.000 MT de anvelope Off-Highway pe an.

Producția test a început în noua unitate BKT dotată cu cea mai avansată tehnologie, din Waluj, în statul indian Maharashtra. Investiția de 56 de milioane USD a generat o capacitate anuală de producție de aproximativ 30.000 MT de anvelope Off-Highway.

În această fabrică vor lucra aproximativ 500 de persoane, în condiții de capacitate maximă, și se vor produce aici anvelope cu diametru mediu și mic, proiectate pentru utilaje agroindustriale.

BKT_Waluj_1 ok_b

Pentru BKT, această fabrică nouă reprezintă un demers strategic care eficientizează producția, nu doar o crește.

Unitatea cu o suprafață de 22 de hectare este o fabrică nouă de tip greenfield situată la doar 5 km distanță de prima fabrică de producție BKT, încă funcțională, din Waluj, deschisă în anul 1987.

Proiectul s-a focalizat pe construcția unei fabrici de ultimă generație atât din punct de vedere structural, cât și mecanic și pe reorganizarea departamentelor și a fluxurilor de lucru pentru o eficiență maximă.

BKT_Waluj_2 ok_b

Demarată în iunie 2019, construcția a prins contur în timpul pandemiei. Compania BKT a fost determinată să garanteze siguranța tuturor celor care au lucrat la proiect înainte de a continua realizarea acestuia. Situația de urgență sanitară nu a deturnat însă dorința BKT de a merge înainte, transmițând un mesaj pozitiv pe piață: „este posibil”, respectând, desigur, toate cerințele de siguranță impuse.

BKT_Waluj_3 ok_b

Ca de fiecare dată, compania are obiective ambițioase și intenționează să își extindă cota de piață de anvelope Off-Highway aplicând o filosofie sintetizată după cum urmează de către Arvind Poddar, Președinte și Director executiv al BKT:„Creșterea este angajamentul nostru. Perspectiva asupra viitorului este obiectivul nostru constant. O companie care nu îndrăznește să privească spre viitorul său este ca o persoană care nu poate visa”.

Vizualizat: 586 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina

Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina

Emanuel Miclăuş, la vârsta de 14 ani, se bucură de cei doi berbeci şi cele 63 de oi de Brează de care are mare grijă.

”De la şapte ani mă ocup de animale, de agricultură, de tot. Toamna le ţinem aici la Haţeg, la fratele meu.Pe timp de iarnă, primăvara şi vara le avem acasă sau la munte. Nu e chiar aşa de greu. Dimineaţa mă trezesc, mă duc la şcoală, vin după-amiaza şi le fac curăţenie, le dau apă, merg cu ele pe câmp, apoi învăţ. Vreau să mă fac medic veterinar, să urmez Facultatea de Medicină”, ne-a mărturisit Emanuel Miclăuş.


Caracteristici si recomandari pentru hibrizii Pioneer Deutz-Fahr 6125 C - ediţie specială în culori Hürlimann Climate FieldView - simplificarea procesului decizional din ferme
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?