Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

BKT: Agrimax V-Flecto vine cu noi dimensiuni

Publicat: 19 februarie 2021 - 12:56
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Inovatoarea anvelopă BKT, creată pentru a îmbunătăți performanțele tractoarelor de mare putere, va fi disponibilă în 22 de dimensiuni diferite, toate fiind echipate cu tehnologia VF.

BKT anvelope Agrimax V-Flecto (2)_b

Gama celui mai important produs de la BKT, Agrimax V-Flecto, se extinde. O dimensiune nouă este acum disponibilă - VF 710/70 R 42, iar alte trei - VF 750/70 R 44, VF 710/75 R 38 și VF 710/55 R 38 - se vor alătura în curând celor 18 care există deja.

Obiectivele pentru noua agricultură sunt ambițioase: funcționare mai bună și mai durabilă, economisire a timpului și a resurselor, optimizare. De aceea, BKT a dezvoltat anvelopa Agrimax V-Flecto, care satisface toate aceste nevoi, îmbunătățind performanțele tractorului pe toate tipurile de teren. Această anvelopă revoluționară reunește într-un singur produs o serie de soluții „combinate”, create pentru a optimiza munca și performanțele tractoarelor de mare putere.

 

UN SINGUR PRODUS, 5 CARACTERISTICI DE TOP


BKT anvelope Agrimax V-Flecto (1)_b1. În primul rând, această anvelopă maximizează sarcinile fără a schimba presiunea de umflare, indiferent de viteză, reușind să transporte o greutate cu 40% mai mare decât o anvelopă standard de aceeași dimensiune și cu aceeași jantă recomandată.

2. În același timp, compactarea solului este redusă datorită unei suprafețe mai ample a amprentei și a unei benzi de rulare mai late cu 10%.

3. Punctul forte constă în durabilitate, care este cu 10% mai îndelungată decât echivalentul standard, o caracteristică ce aduce avantaje în materie de productivitate și optimizare a activităților agricole.

4. Carcasa extrem de rezistentă și talonul special consolidat permit Agrimax V-Flecto să exploateze întregul potențial al tractorului, atât pe teren, cât și pe șosea, unde poate atinge viteze superioare.

5. Este prima anvelopă BKT care utilizează tehnologia NRO (Narrow Rim Option - Opțiunea cu jante înguste), respectând astfel standardele stabilite de Organizația Europeană pentru Anvelope și Jante (ETRTO). Acest marcaj face posibilă utilizarea jantelor standard în locul celor dedicate, care sunt, în schimb, necesare pentru anvelopele VF de aceleași dimensiuni.

 BKT anvelope Agrimax V-Flecto_b


ANVELOPA POTRIVITĂ LA MOMENTUL POTRIVIT

 

Lansată în 2017, inițial cu dimensiunea VF 710/60 R 42, Agrimax V-Flecto s-a bucurat de un succes remarcabil în doar trei ani, la care va contribui și faptul că acum este disponibilă în 22 de dimensiuni.

Agrimax V-Flecto este o alegere durabilă, deoarece face posibilă economisirea timpului, a consumului și a resurselor. De aceea, echipa de cercetare BKT continuă să extindă catalogul alcătuit deja din peste 2.700 de produse.

 

 

 

 

 

Vizualizat: 1037 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Cum a fost trecerea de la U 650 la tractorul Massey Ferguson? „Ca de la Logan la Merţan. Cum să le compari? Cu U 650 lucrai 3 ha într-o zi şi consumai un rezervor de 90 litri. Făceam arătura roată în jurul parcelei şi ieşeau nişte şanţuri la mijloc. Cu tractorul Massey Ferguson şi cu plugul reversibil e altă viaţă. Calitatea lucrării, timpul de lucru, costurile cu combustibilul nu se compară” Mirela Popa, din Cerăt, judeţul Dolj.

Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă KRONE - expertul în furaje verzi! Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?