Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Beyne Agrorom SRL

Publicat: 14 mai 2017 - 00:28
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

• noua denumire a Vogel & Noot Agrorom SRL

Firma Vogel & Noot Agrorom SRL, prezentă pe piaţa românească din anul 1995, are începând cu septembrie 2016 un nou proprietar - Beyne NV.
Beyne este un producător belgian de instalaţii de erbicidat agricole, cu un renume de peste 40 ani privind calitatea şi durabilitatea produselor. Beyne este un lider proeminent pe piaţa europeană prin gama largă de instalaţii de erbicidat montate, tractate şi autopropulsate.

Beyne Agrorom SRL
Odată cu preluarea de către firma Beyne NV, Vogel & Noot Agrorom SRL şi-a schimbat denumirea începând cu februarie 2017 în Beyne Agrorom SRL şi a devenit importator autorizat pentru următoarele utilaje: maşini de erbicidat, maşini de administrat îngrăşăminte chimice, cultivatoare Multivator marca Beyne; grape cu discuri marca Tulip, pluguri marca Jean de Bru, sisteme de ghidare de înaltă performanţă Track-Guide, mărindu-şi astfel portofoliul de produse. În continuare, Beyne va asigura clienţilor săi piesele de schimb pentru utilajele deja achiziţionate. De asemenea, Beyne Agrorom SRL este în căutare de noi furnizori, pentru a le oferi clienţilor noştri o gamă completă de utilaje necesare prelucrării solului.
Datorită reţelei de dealeri formată de-a lungul celor 22 ani de activitate şi a tehnicienilor bine pregătiţi, firma Beyne Agrorom SRL continuă să garanteze o livrare rapidă şi un service excelent.

Beyne Agrorom SRL
Beyne Agrorom SRL vă invită să vizitaţi standul companiei la expoziţia AgriPlanta - Romagrotec, între 18-21 mai 2017, la Fundulea, jud. Călăraşi.

Comunicat oficial Beyne Agrorom SRL
Contact: str. Agronomului 2, Arad
office.agrorom@beyne.ro.

Articol publicat in revista Ferma nr. 8 (191) din 1-15 mai 2017

Vizualizat: 780 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?