Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

AVANPREMIERĂ. MUNAX vă dă întâlnire la Agromalim!

Publicat: 01 septembrie 2017 - 12:13
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

PROMOŢIE SPECIALĂ! Compania importatoare de maşini şi utilaje agricole Munax vă dă întâlnire la Agromalim, în perioada 7-10 septembrie 2017. Iată ce promoţii vă aşteaptă!

“Vom participa la Agromalim cu tractoarele Landini: Powerfarm 100 şi Landpower 165, cele mai cerute şi vândute de noi pe piaţă, apoi cu încărcătoarele telescopice Kramer, două modele: KT357 şi KL30.8”, ne-a declarat Iacob Gheorghe, director vânzări utilaje Munax.

demo-kramer-2_b

De asemenea, compania a pregătit pentru acest sezon echipamentele de pregătire a solului. Astfel, “o să avem plugul Albatros 6+1, combinatorul de trei metri Frakomb 3000 oferit de producătorul maghiar Framest, şi tot pentru sezon o să prezentăm remorca de transport BICCHI B100”, a completat Iacob Gheorghe.

demo-kramer-4_b

FINANŢARE AVANTAJOASĂ
În ceea ce priveşte finanţarea, compania vine cu o promoţie specială destinată achiziţiilor de încărcătoare Kramer de producţie germană. Astfel, “pentru încărcătorul Kramer KT357 avem promoţia de finanţare cu 0,99 % dobândă, cu avans de 10%, finanţare pe o perioadă de până la 7 ani”, adaugă directorul de vânzări. Promoţia este valabilă până la sfârşitul lunii octombrie 2017.

De asemenea, de la producătorul cunoscut Krone din Germania, Munax va avea la standul de la Agromalim balotiera Bellima. Reprezentanţii companiei vă aşteaptă şi cu un stand cu piese de schimb, dar şi cu informaţii de specialitate privind utilajele agricole comercializate şi serviciile de service.

Vizualizat: 690 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?