Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

ARTEX - structuri uşoare acoperite

Publicat: 01 noiembrie 2019 - 14:10
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În plină campanie de recoltare, dar şi în afara sezonului, în orice fermă este nevoie de un spaţiu pentru depozitarea produselor agricole, a utilajelor sau pentru a pune la adăpost diverse materiale.

Probabil de aceea, la Agromalim, standul companiei Artex Building a fost unul dintre cele mai vizitate. De altfel, nici nu era greu de găsit - în peisajul plin de maşini agricole şi steaguri -, copertina verde a structurii metalice a fost uşor de identificat.
Cu toate că standul a fost permanent asaltat de vizitatori, Sergio Valsania, director Artex Building SRL, ne-a prezentat oferta companiei: ”Produsul nostru principal îl reprezintă corturile, structurile uşoare acoperite cu prelată din PVC şi care au o structură metalică galvanizată la cald. Aceste structuri modulare pot fi instalate în mod normal fără autorizaţie de construcţie. Distanaţa între arcade este de 1,25 m şi avem trei lăţimi diferite (standard): 8, 10 şi 12 m, cu înălţimea de 3, 4 şi 5 m. Aceste structuri pot fi folosite pentru orice destinaţie: spaţii pentru depozitare marfă, depozite de cereale, adăpost pentru utilaje, tractoare, combine şi chiar adăpost pentru animale. Structurile noastre sunt proiectate şi verificate, au proiect de rezistenţă şi rezistă la vânt, zăpadă şi la seisme. Este o soluţie foarte ieftină şi cu o garanţie de 12 ani. Adică cea mai performantă variantă în momentul de faţă de a construi cu o structură pentru agricultură”.

Sergio Valsania - ARTEX_b


Articol publicat în revista Ferma nr. 17/244 (ediţia 1-14 octombrie 2019)

Vizualizat: 751 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren! Interviu cu Marius Mitra, reprezentat FALC în România, realizat la Agriplanta 2022

NATUREVO: „Luăm cultura de la zero și să o ducem până la momentul recoltării” Climate FieldView de la Bayer - hărți de producție cu precizie maximă în timp real AGRARIA 2022, 5-8 mai 2022, Jucu, Jud. Cluj!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?