Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

APV: acum şi în România!

Publicat: 08 august 2012 - 14:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

APV Technische Produkte GmbH este un producător austriac de maşini pentru împrăştiere, semănători pneumatice şi tehnică pentru îngrijirea şi întreţinerea păşunilor. De asemenea, APV produce aparate pentru împrăştiat sare şi material antiderapant pe timp de iarnă

Click pe poza pentru galerie!

Firma austriacă a luat fiinţă în anul 1997, având sediul în nordul landului Niederösterreich (la 80 km nord de Viena). În cadrul companiei lucrează în prezent 45 de persoane, în diferite departamente: cercetare, producţie, distribuţie, achiţizie şi contabilitate.

Compania APV se concentrează permanent pe un service operativ şi competent, oferit tuturor clienţilor săi, mai ales că firma creşte şi se dezvoltă de la an la an.

De la începutul anului 2012, reprezentantul legal pentru Romînia şi Serbia este dl dr. Tiberiu Jdic (tel: 0722.822.341, email: tj@apv.at). De asemenea pe site-ul oficial al firmei APV, www.apv.at, găsiţi toate informaţiile necesare, în limba română, privind oferta de produse.

Gama de produse a firmei APV cuprinde următoarele: produse pentru însămânţare şi supraînsămânţare, pentru culturi intercalate, pentru împrăştierea de otravă contra melcilor dar şi pentru împrăştierea de substanţe pentru fertilizare în formă granulată.

 

Aparatură pentru împrăştiat

Gama de produse pentru împrăştiere începe cu Kleinstreuer „KW 40 M2“, cel mai mic aparat din serie, cu un volum al rezervorului de 40 litri. Acesta este urmat de Universal-Einscheibenstreuer „ES 100 M1 Classic“, „ES 100 M1 Special“ şi „ES 100 M2 Classic“, toate având volumul rezervorului de 100 de litri şi se încheie cu Zweischeibenstreuer „ZS 200 M3“, cu volumul rezervorului de 200 de litri. Toată gama de produse funcţionează acţionate de un motor de 12 volţi, fiind coordonat de un modul de comandă, inclus în dotarea standard.

Cu această gamă de aparate se pot împrăştia: seminţe de iarbă şi toate tipurile de seminţe mici, dar şi substanţe pentru fertilizarea solului în formă granulată.

 

Semănători pneumatice

Semănătorile pneumatice funcţionează la 12 Volţi, suflanta fiind, în funcţie de versiune şi configurare, electrică sau hidraulică. La semănătorile pneumatice sămânţa este dozată de un distribuitor care, la rândul lui, este controlat electronic, după care va fi purtată cu ajutorul aerului prin tubulatură, ajungând în final la talere, de unde este împrăştiată uniform pe suprafaţa solului.

Semănătorile pneumatice APV sunt de diferite dimensiuni:

PS 120 M1: cu un volum de 120 l, rezervor din PVC cu capac, suflantă electrică, 8 ieşiri, 8 talere de împrăştiere, 25 m de furtun, modul de comandă 3.2 (sistem de comandă simplu, fără monitorizarea vitezei de înaintare), contraplacă, cabluri electrice, 2 dozatoare (mare şi fin), 4 bare hexagonale pentru prinderea talerelor.

PS 200 M1: volumul rezervorului 200 l, rezervor din PVC cu capac, suflantă electrică, 8 ieşiri, 8 talere de împrăştiere, 25 m de furtun, modul de comandă 3.2, contraplacă, cabluri electrice, 2 dozatoare (mare şi fin), 4 bare hexagonale pentru prinderea talerelor.

PS 300 M1: volumul rezervorului 300 l, rezervor din PVC cu capac, suflantă electrică, 8 ieşiri, 8 talere de împrăştiere, 25 m de furtun, modul de comandă 5.2 (sistem de comandă multifuncţional, folosirea senzorilor de viteză), contraplacă, cabluri electrice, 2 dozatoare (mare şi fin), 4 bare hexagonale pentru prinderea talerelor.

PS 500 M1: volumul rezervorului 500 l, rezervor din PVC cu capac, suflantă electrică, 8 ieşiri, 8 talere de împrăştiere, 25 m de furtun, modul de comandă 5.2 (sistem de comandă multifuncţional, cu folosirea senzorilor de viteză), contraplacă, cabluri electrice, 2 dozatoare (mare şi fin), 4 bare hexagonale pentru prinderea talerelor.

PS 800 M1: volumul rezervorului 800 l, rezervor din oţel cu capac, suflantă hidraulică, 16 ieşiri, 16 talere de împrăştiere, 75 m de furtun, modul de comandă 5.2, contraplacă, cabluri electrice, 2 dozatoare (mare şi fin), 8 bare hexagonale pentru prinderea talerelor.

Fiecare semănătoare pneumatică cu suflantă electrică poate fi dotată opţional şi contra cost cu o suflantă hidraulică. De asemenea, fiecare semănătoare pneumatică dotată cu modul de comandă 3.2, poate fi dotată opţional şi contra cost cu modul de comandă 5.2.

 

Utilaje pentru întreţinerea păşunilor

Pentru întreţinerea şi îmbunătăţirea calităţii păşunilor, APV oferă scarificatoare şi grape cu o lăţime de lucru de la 1,50 la 15 m:

• grapa pentru păşune „GS 300 M1“ (3 m lăţime de lucru) şi „GS 600 M1“ (6 m lăţime de lucru);
• grapa profi pentru păşune cu tăvălug „GP 300 M1“ (3 m lăţime de lucru) şi „GP 600 M1“ (6 m lăţime de lucru).

Detalii şi informaţii suplimentare găsiţi pe pagina noastră de internet www.apv.at, sau direct la dl dr. Tiberiu Jdic - tel: 0722.822.341, email: tj@apv.at.

Vizualizat: 1162 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?