Kwizda
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

APIMAR deschide ANUL ŞCOLAR 2017-2018 pentru PRIMA CLASĂ DE MECANICI AGRICOLI

Publicat: 07 septembrie 2017 - 13:31
Comenteaza   | Video   | Print | Trimite unui prieten

Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Maşini Agricole din România (APIMAR) anunţă deschiderea anului şcolar 2017 - 2018 pentru Clasa de mecanici agricoli, prima clasa de învăţământ profesional de stat în sistem dual din cadrul Liceului Tehnologic V. HARNAJ. 

Evenimentul este programat a avea loc luni 11 septembrie 2017, ora 12.00, în sala de sport a Liceului Tehnologic V. HARNAJ.

Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Maşini Agricole din România, în colaborare cu Colegiul Tehnologic Vieceslav Harnaj Bucureşti au înfiinţat prima clasa de învăţământ profesional de stat cu specializarea Mecanic Agricol în sistem dual.

„Cursurile se vor desfăşura pe perioada a 3 ani de studii asfel: În primul an, elevii vor face practică în atelierele companiilor participante într-un interval de timp de 25% din durata studiilor. Din al doilea an, practica va creşte la 60%, iar în al treilea an va ajunge la 75% din timpul total alocat studiilor. Elevii care vor absolvi această şcoală nu vor mai fi ucenici, ei vor fi mecanici agricoli, iar după 3 ani de şcoală, ei vor avea un job asigurat 100%, bine plătit”, precizează Mihai Ivaşcu, director marketing APIMAR, în comunicatul anunţ.

Vizualizat: 1459 | Video Video | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Videouri atasate

1.
Play Se cauta mecanici agricoli!

Se cauta mecanici agricoli!

30 aprilie 2017

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

AGRICOST A REDUS CU 20% CONSUMUL DE PESTICIDE ÎN IMB

AGRICOST A REDUS CU 20% CONSUMUL DE PESTICIDE ÎN IMB

Un milion de euro a costat investiţia realizată de Agricost în Insula Mare a Brăilei prin care a fost redus cu 20% consumul de pesticide.

Interviu cu LUCIAN BUZDUGAN, preşedinte Consiliul de Administraţie Agricost

 

Reporter Agroinfo: Violeta Mâţ

Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2017 Noutăţi Lemken la Agritechnica 2017
Cultura anului 2017

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2017?