Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Amazone QuickLink - cuplaj rapid inteligent

Publicat:
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Combinarea diverselor semănători cu diferite sisteme de cultivare a solului și cu tăvăluguri este acum extrem de ușoară, rapidă și flexibilă datorită noului sistem de cuplare rapidă QuickLink.

 Amazone Precea 3000-AC Super_KG 3001 Super_QuickLink_b

QuickLink este integrat pe diferite semănători Amazone și pe utilaje de cultivare a solului, cum ar fi binecunoscuta semănătoare AD convențională, montată pe grapă, care poate fi combinată cu grapa rotativă KE sau cu un cultivator rotativ.

 

Și mai multă flexibilitate


Datorită sistemului de cuplare rapidă QuickLink, utilajul de prelucrare a solului poate fi îndepărtat, în siguranță, de la semănătoarea respectivă în doar câteva minute, fără a fi nevoie de unelte auxiliare. Acest lucru este posibil prin trei puncte de cuplare ușor accesibile. În consecință, utilajul de prelucrare a solului poate fi apoi folosit singur pentru pregătirea patulului germinativ sau semănătoarea poate fi montată pe alt tip de utilaj de prelucrare activă a solului.

Amazone QuickLink_Detail_b

Sistemul de cuplare rapidă este, de asemenea, disponibil pentru: semănătoarea convențională Cataya, semănătoarea pneumatică Centaya, semănătoarea de precizie purtată Precea, grapa cu discuri compactă CombiDisc şi grapele rotative KG și KX. Toate combinațiile se pot adaptata perfect la condițiile de teren, utilizând o gamă largă de tăvăluguri.

De asemenea, mai multe combinații diferite de prelucrare activă pot fi acum implementate pe aceeași semănătoare.

Vizualizat: 205 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Află care este tehnologia folosită pentru cultivarea tomatelor în solar de Florin Pop, în Seleuş, judeţul Arad. Fermierul cultivă cultivă legume pe două hectare (din care 60 de arii solarii) şi de peste 10 ani foloşte programul tehnologic Syngenta pentru protecţia plantelor şi combaterea dăunătorilor.

Reporter: Gheorghe Ghișe

Video: Zsolt Tamássy

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?