Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Ai 5 motive să cumperi utilaje de la UTILBEN

Publicat: 28 iunie 2022 - 15:49
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

UTILBEN este o companie cu 16 ani de experiență în industria utilajelor, timp în care a ajuns între liderii din industrie, grație produselor performante și serviciilor ireproșabile pe care le oferă. 


echipa UTILBEN_b

UTILBEN pune accent pe creșterea portofoliului de echipamente agricole și pe întâmpinarea nevoilor fermierilor din România, prin deschiderea de puncte service la nivel național și cooptarea în echipă a celor mai experimentați tehnicieni. 


Sedii noi de service în București, Cluj și Iași


UTILBEN a investit anul trecut 2 milioane de euro în deschiderea unor sedii de service în București și Cluj, iar anul acesta, Iași este următorul pe listă. Aceste unități de service sunt dotate cu aparatură performantă, iar mecanici profesioniști realizează reparații, servicii de diagnoză, tinichigerie și vopsitorie la cele mai înalte standarde de calitate.

 

15 mașini de service gata de intervenții


Pe lângă cele două sedii, UTILBEN a investit în alcătuirea unei flote de 15 mașini de service, care pot interveni oriunde în țară în maximum 48 de ore de la semnalarea unei defecțiuni sau pentru o revizie ori punere în funcțiune. Scopul este de a fi cât mai aproape de fermierii români, atunci când au nevoie imediată de ajutor. Promptitudinea este esențială în timpul unei campanii agricole.

 

Stoc de piese de schimb

 

Pentru a depăși așteptările clienților din domeniul agricol, UTILBEN a investit puternic și în zona de furnizare de piese, astfel încât un client care a cumpărat un utilaj de la UTILBEN să beneficieze de tot suportul companiei și după achiziție. Pe site-ul www.piese.utilben.ro, găsiți o gamă largă de piese de schimb pentru utilajele dumneavoastră agricole, indiferent de brand.

 

Tractoarele Kioti, cu puteri de la 21 la 125 CP


Compania UTILBEN este unic importator în România pentru gama de tractoare Kioti de la 21 la 125 de cai putere, iar toate utilajele respectă normele de poluare Stage V și pot fi conduse legal pe drumurile publice din țara noastră. Producătorul Kioti vă garantează achiziția unui utilaj performant, fabricat integral în Coreea de Sud, datorită folosirii unor componente premium. Tractoarele Kioti sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, viticultură, pomicultură și peisagistică.

 

Mărci renumite de echipamente agricole


Pe site-ul www.utilben.ro, găsiți soluții complete în materie de echipamente agricole care vă vor face viața și munca mai ușoare: cositori, freze de sol, grape rotative, greble, instalații de erbicidat, pluguri, prese de balotat, remorci, tocătoare de resturi vegetale, tocătoare de siloz și vidanje. UTILBEN este furnizor al unor branduri cu o reputație impecabilă la nivel internațional în materie de echipamente agricole: Enorossi (Italia), Sipma (Polonia), Aldo Biagioli (Italia), Otma by Nardi (Italia), Caffini (Italia), Romsan (Turcia), Forigo (Italia) și Pomot (Polonia).

 

 

DATE DE CONTACT

UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!

Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca

Telefon: 0733 040 000

E-mail: contact@utilben.ro

Website: www.utilben.ro

 


un articol de

UTIL BEN


Vizualizat: 401 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE! 
Locație: Ferma Emiliana West Rom, jud. Timiș

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?