Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Agrotunele, folii şi prelate Climatex

Publicat: 12 aprilie 2017 - 11:49
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Delta Exclusiv SRL Timişoara, distribuitor de prelate, folii, plase de protecţie şi corturi industriale, vă pune la dispoziţie agrotunelele Deltacover, folii siloz şi prelatele pentru fân şi paie Climatex.

• Agrotunelele Deltacover, produse la Timişoara, sunt soluţii ideale pentru agricultură. Construcţiile au lăţimea de 10 m, înălţimea la coamă de 4,8 m şi lungimi la cerere. Sunt structuri zincate, acoperite cu prelată specială din import, dublu cauciucată, de 650 gr/mp sau 680 gr/mp, cu sau fără bandă luminoasă.

Agrotunele, folii ÅŸi prelate ClimatexClick pe poza pentru galerie!
Agrotunelele Deltacover se ridică pe suprafeţe plane, orizontale, stabilizate pe beton sau piatră spartă, cu anumite rezerve putând fi ridicate şi pe pământ stabilizat. În ultima perioadă, am realizat agrotunele Deltacover poziţionate pe ziduri laterale de beton, pe bolţari sau pe vechile ziduri ale celulelor de beton din ferme. Agrotunelele Deltacover se utilizează pentru depozitări agricole, ca adăposturi permanente sau semipermanente pentru vaci, viţei, oi, porci, capre, ca adăposturi mobile pentru păsări, ca fânare sau remize pentru utilajele scumpe din fermă.
Ca noutate avem varianta care nu necesită montaj cu echipa noastră - un sistem care poate fi asamblat cu uşurinţă - pe baza instrucţiunilor pe care vi le oferim - de către beneficiar, cu ajutorul a patru muncitori din fermă, soluţie care duce la economii substanţiale. De asemenea, o noutate o reprezintă şi varianta de 7m lăţime cu 3,6 m înălţime.
• Prelatele pentru fân şi paie Climatex, ale firmei germane Boeck, sunt un produs folosit în întreaga Europă. Ele asigură evacuarea umezelii din silozul (şira) de fân sau de paie într-o singură direcţie, asigurând astfel un mediu de păstrare uscat, aerisit. De acum spuneţi adio mecegaiurilor şi furajelor compromise, deci veţi avea furaje de calitate şi, implicit, mai puţine boli şi producţii sporite în fermă.
Prelatele Climatex au o stabilitate la UV de 5 ani, iar, de anul acesta, oferim prelate cu o greutate mărită de 140 gr/mp. Sunt rezistente, durabile şi uşor de manipulat.
• Foliile de siloz devin, din acest an, produsul nostru de vârf, deoarece am preluat în ofertă toată gama de produse ale liderului european în domeniul însilozării, Boeck Silosysteme GmbH, ai cărui reprezentanţi în România suntem.
Începând cu clasicele folii din gama Folia 800%, caracterizate printr-o elasticitate deosebită, trei straturi, ce pot fi folosite ca folii de siloz sau ca folii laterale, şi continuând cu foliile de etanşare şi cu foliile laterale, asigurăm întregul necesar pentru pregătirea silozului. Anul trecut am introdus folia de siloz Kombi 2 Plus, pliată astfel încât la o singură trecere să se poziţioneze şi folia de etanşare şi folia de siloz.
Anul acesta lansăm folia de siloz Boeck Super 7, care combină într-un singu produs atât folia de siloz, cât şi folia de etanşare. Sistemul revoluţionar de folie din 7 straturi asigură o barieră extrem de eficientă împotriva oxigenului, o rezistenţă sporită la UV - 18 luni, rezistenţă la tragere mare, stabilitate termică (-5oC/7oC). Greutatea redusă o face uşor de manipulat, iar poziţionarea într-o singură trecere o face greu de deteriorat. Lăţimile sunt de la 6 m la 16 m şi lungimile de la 35 m până la 300 m. Pentru protecţia foliilor, oferim plasă de protecţie GITTERflex, saci de fixare şi bandă de reparaţii.
• Pentru zootehnie avem în ofertă plasa antivânt germană de 260 gr/mp, cu o protecţie de 90% la vânt şi care asigură schimbul eficient de aer în adăpost. Se fixează uşor, este rezistentă la UV şi la uzură. Prelatele Deltamax sunt deja utilizate pentru saivane şi adăposturi - la acoperire şi pe pereţi laterali sau despărţitori - cu sau fără sistem de fixare şi poziţionare. Accesoriile de fixare - cordeline, frânghii, cabluri de oţel zincat, ancore, clipsuri şi şine de fixare - sunt de asemenea, în mod constant, în oferta noastră.

Text: DELTA EXCLUSIV

 

DATE DE CONTACT
Vă stăm la dispoziţie, pentru detalii şi comenzi la:
Tel. 0744797018, E-mail: office@deltaexclusiv.ro
Vizitaţi-ne pe: www.deltaexclusiv.ro sau pe www.agro.com.ro
Suntem şi pe Facebook: www.facebook.com/agro.com.ro

 

Articol publicat in revista Ferma nr. 6 (189) din 1-15 aprilie 2017

Vizualizat: 888 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Delfini la Sulina, Delta Dunării

Delfini la Sulina, Delta Dunării

Delfini la Sulina, Delta Dunării #danubedelta #delfini #sulina

Video: Calin Ene

Revista Ferma și o echipă de pasionați de turism prietenos cu mediul îți aduc zilnic delta la tine acasă și te invită, totodată, acasă în Sulina Fabuloasă, într-un inedit Drum De Deltă, un proiect de vacanță cum nu se poate mai necesar după o perioadă lungă care ne-a pus la grea încercare pe toți.

Citeste despre proiect aici: https://www.revista-ferma.ro/proiecte-ferma/drum-de-delta-vezi-si-evadezi

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?