Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

AGRITECHNICA 2019. Ce aduce nou CEA MAI MARE EXPOZIŢIE de MAŞINI AGRICOLE din lume?

Publicat: 22 octombrie 2019 - 13:18
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

AGRITECHNICA 2019 – Cea mai mare expoziţie de maşini agricole din lume (10 – 16 Noiembrie 2019, Hanovra, Germania; 10/11 noiembrie - Zile Speciale): Peste 2.750 de expozanţi din toată lumea; Program de evenimente atractiv;  Bilete GRATUITE de acces pentru vizitatorii din România!

Peste 2.750 de expozanţi din toată lumea îşi vor prezenta noutăţile şi inovaţiile la Agritechnica, cea mai mare expoziţie de maşini agricole din lume, care va avea loc în centrul expoziţional de la Hanovra, în perioada 10-16 noiembrie 2019 (Zile Speciale - 10 şi 11 noiembrie).

Companii de renume din sectorul agricol vor fi prezente cu o gamă diversificată de produse, servicii şi inovaţii, 1.700 (60 %) dintre expozanţi provenind din străinătate: Italia (366 companii), China (158), Turcia (113), Olanda (110), Franţa (98), Austria (77), Polonia (64), Marea Britanie (60), Danemarca (58) , India (58), Spania (51), SUA (50), Finlanda (47) şi Canada (37). În acest an, organizatorul DLG e.V. aşteaptă peste 400.000 de vizitatori, din care 100.000 din străinătate.

1-8-marie-servais_b

"Inovaţii, noutăţi, networking şi business – toate acestea fac din Agritechnica un târg important", a declarat Marie Servais, Manager de proiect la Agritechnica, remarcând nivelul ridicat de interes pentru eveniment. „Agritechnica este rezervată integral, expoziţia păstrându-şi poziţia de platformă globală pentru tehnica agricolă".

csm__52A8727_aaa4e3dec5_b

Vizitatori din întreaga lume vor avea ocazia să participe la un program atractiv şi o serie de evenimente în premieră lansate în cadrul Agritechnica 2019, printre acestea numărându-se noua zonă expoziţională „DLG-AgrifutureLab” dedicată start-up-urilor, „International Farmers Day”, cu focus anul acesta pe Franţa şi Regatul Unit al Marii Britanii.

Programul extins de conferinţe şi forumuri din acest an are ca temă centrală, "Global Farming - Local Responsibility" (Soluţii inovatoare si inteligente, adaptate specificului regiunilor agricole ale lumii).

csm_Reinhard_Grandke_028c89_b

”Agritechnica prezintă soluţii la întrebările strategice ale industriei şi societăţii. Inovaţiile în domeniul ingineriei agricole pot ajuta la realizarea unor obiective precum protecţia mediului în contextul schimbărilor climatice, biodiversitatea, durabilitatea şi securitatea alimentară. Prin tema centrală a acestei ediţii, vom pune accentul pe programul de asistenţă tehnică, pentru a evidenţia împletirea sistemelor agricole interconectate la nivel mondial, a circuitului mondial al materiilor prime şi a soluţiilor agricole la nivel local” - Dr. Reinhard Grandke, Managing Director al DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft- Societatea Germană pentru Agricultură).

Repere din programul AGRITECHNICA 2019:
• DLG Special „Protecting Yield and Nature“ - Soluţii tehnice de la specialişti în cultura vegetală
• DLG Special „Acre of Knowledge“ – Platformă de dialog şi transfer de know-how pentru îmbunătăţirea sistemelor agricole, a producţiei alimentare şi promovarea unui management eficient al culturilor pentru diferite tipuri de sisteme agricole.
• Centrul distribuitorilor & ateliere live - Loc de întâlnire pentru dealerii internaţionali
• DLG - AgrifutureLab : Start-up-urile din agricultură îşi prezintă inovaţiile
• DLG Systems & Components Future Lounge - Inovaţii din domenii precum: motoare, hidraulică, electronică şi altele
• Conferinţa Ag Machinery International – Conferinţa internatională cu focus pe pieţe emergente
• Demonstraţii live pentru sectorul forestier

csm_Medalii_Combo_AT_2019_r_b

Premiile pentru inovaţie Agritechnica 2019
291 de produse şi servicii au fost înregistrate în cadrul competiţiei Innovation Award Agritechnica 2019, de la 148 de expozanţi din 24 de ţări, ilustrând gradul ridicat de inovaţie din sectorul de tenică agricolă la nivel mondial. Comisia independentă de experţi desemnată de DLG e.V. a anunţat câştigătorii premiilor pentru inovaţie AGRITECHNICA 2019: 1 medalie de aur şi 39 de medalii de argint.

csm_171112SPF8265_b9109b63a_b

Număr record de pavilioane internaţionale
37 de pavilioane naţionale din 21 de ţări şi regiuni sunt organizate anul acesta la Agritechnica, demonstrând încă o dată importanţa expoziţiei pentru sectorul agricol mondial. România va fi prezentă şi la această ediţie cu pavilion oficial ce promovează producători români din sectorul agricol: AGENT TRADE, CBN IT, DAR FOOD SOLUTIONS, FRONTIER CONNECT, IRUM, IURIAGHI, MEFIN SINAIA, POP INDUSTRY. Pavilionul oficial al Romaniei este organizat de către FEPA-CM (Federaţia Patronală din Industria Construcţiilor de Maşini) împreună cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

csm_171112SPF8267_21cf4c596_b

Noua aplicaţie mobilă, în sprijinul vizitatorilor la Agritechnica 2019
Vizitatorii Agritechnica vor avea la dispoziţie din noiembrie un nou instrument pentru a-şi planifica şi optimiza vizita la expoziţia de la Hanovra. Aplicaţia mobilă Agritechnica, un ghid interactiv pentru cel mai important târg de utilaje agricole din lume, le va permite să îşi organizeze uşor vizita în perioada 10-16 noiembrie a acestui an. Aplicaţia este disponibilă atât pentru iOS cât şi pentru Android.

Bilete GRATUITE de acces pentru vizitatorii români

DLG InterMarketing pune la dispozitia vizitatorilor din Romania bilete gratuite de acces la AGRITECHNICA 2019, pentru perioada 12-16 noiembrie. Toţi cei interesaţi pot solicita formularul de comandă a biletelor gratuite la adresa: a.campean@dlg.org, în baza căruia pot primi biletele electronice gratuite de vizitare. Formularul de Comanda trebuie completat si returnat pana la 5 noiembrie 2019.

Vizualizat: 1174 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina

Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina

Emanuel Miclăuş, la vârsta de 14 ani, se bucură de cei doi berbeci şi cele 63 de oi de Brează de care are mare grijă.

”De la şapte ani mă ocup de animale, de agricultură, de tot. Toamna le ţinem aici la Haţeg, la fratele meu.Pe timp de iarnă, primăvara şi vara le avem acasă sau la munte. Nu e chiar aşa de greu. Dimineaţa mă trezesc, mă duc la şcoală, vin după-amiaza şi le fac curăţenie, le dau apă, merg cu ele pe câmp, apoi învăţ. Vreau să mă fac medic veterinar, să urmez Facultatea de Medicină”, ne-a mărturisit Emanuel Miclăuş.


Caracteristici si recomandari pentru hibrizii Pioneer Deutz-Fahr 6125 C - ediţie specială în culori Hürlimann Climate FieldView - simplificarea procesului decizional din ferme
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?