Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Agriplanta-Romagrotec 2019 - Dealer Italia aduce tehnică de top la Fundulea

Publicat: 15 mai 2019 - 13:50
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

2019 este anul în care Dealer Italia marchează evenimentele agricole majore din România prin participarea cu standuri individuale. Agraria a fost primul în cadrul căruia utilajele şi maşinile agricole ale celor trei parteneri italieni - Angeloni, Caffini, Forigo - au fost expuse vizitatorilor direct în câmp, iar acum urmează Agriplanta-Romagrotec, unde oferta se va plia din nou pe specificitatea zonei.

 

Agriplanta-Romagrotec 2019 se desfăşoară anul acesta între 16 şi 19 mai, în acelaşi loc cu care agricultorii români s-au obişnuit deja: Fundulea, judeţul Călăraşi. Printre demonstraţiile anunţate de organizatori, precizăm “Maşini de erbicidat în acţiune”, ”Tehnologii inovative pentru prelucrarea solului” şi ”Tractoare inteligente, cu programe zilnice”.

Dealer Italia aduce tehnică de top la Fundulea_b
Dealer Italia, societate cu sediul în localitatea Vânători, judeţul Mureş, este una dintre companiile ce se vor regăsi la acest mare eveniment în câmp, cu stand propriu de prezentare a utilajelor agricole pe care societăţile partenere ale companiei le produc şi pentru piaţa românească. „Decizia de a participa am luat-o împreună cu reprezentanţii companiilor partenere ale Dealer Italia, constructorii de maşini agricole Angeloni, Caffini, Forigo, din dorinţa de a fi aproape cât mai eficient de dealerii noştri din această zonă. Mai ales după succesul avut la ediţia de anul acesta a Agraria, unde am observat interesul crescut al agricultorilor români faţă de produsele noastre, credem că este necesar să fim prezenţi la Fundulea cu utilaje adaptate zonei”, ne-a declarat George Gui, manager Dealer Italia.

Utilaje adaptate cerinţelor specifice
Printre utilajele expuse în cadrul Agriplanta-Romagrotec 2019, în standul Dealer Italia se vor afla: bilonatoare pentru legume, freză şi o tocătoare de la producătorul Forigo, maşini de erbicidat (tractată şi purtată) şi atomizor de la Caffini, combinator, plug şi scarificator marca Angeloni. „Diferenţa o face faptul că suntem direct producători de utilaje agricole şi astfel reuşim să configurăm şi să adaptăm utilajele pentru fiecare fermier în parte. Ca orice expozant înainte de un târg, speri să fie cât mai productiv, iar Agraria 2019 a întrecut orice aşteptare, deoarece ne bucurăm de încrederea câştigată de-a lungul timpului. Aşa că, după evenimentul clujean, putem spune că am livrat mai multe utilaje direct clienţilor decât am dus înapoi la sediul companiei”, ne-a explicat Andrei Bosinceanu, reprezentant vânzări Zona de Nord-Vest al Dealer Italia.
Consultanţa şi soluţiile de finanţare, spun reprezentanţii companiei, vor fi discutate pe loc, în funcţie de cerinţele specifice fiecărei ferme.
Pentru mai multe informaţii, nu ezitaţi să-i contactaţi pe reprezentanţii companiei, la numărul de telefon: +40.756.052.378.

Dealer Italia aduce tehnică de top la Fundulea_b

Text şi foto: Dealer Italia

Un articol publicat în revista Ferma nr. 8/235 (ediţia 1-14 mai 2019)

Vizualizat: 220 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?