Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

AGRICULTURA 4.0? BKT RĂSPUNDE CU GAMA FLOTATION

Publicat: 16 septembrie 2021 - 10:44
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Datorită proprietăților de flotație, anvelopele din această gamă minimizează impactul utilajelor agricole asupra solului, prevenind astfel deteriorarea recoltelor. Obiective: sustenabilitate și eficiență.


Agricultura de precizie din ultimii ani, combinată cu potențialul digitalizării, ne-a arătat o nouă abordare a muncii câmpului, unde sustenabilitatea devine un element central al tuturor operațiunilor.

Utilajele și echipamentele agricole, inclusiv anvelopele, sunt elementele esențiale ale acestei revoluții. Gama Flotation de la BKT satisface nevoile dictate de Agricultura 4.0 și face față provocărilor privind producția și sustenabilitatea.

"Aceasta este o serie de anvelope cu un conținut tehnologic ridicat, concepută pentru a reduce compactarea solului, un fenomen cauzat de sarcina la care sunt supuse anvelopele. Datorită proprietăților de flotație ale acestor produse, efectul de compactare a solului este diminuat – explică Denis Piccolo, Manager de produs la BKT – ceea ce înseamnă: o alterare redusă a structurii acestuia. Acest lucru asigură un schimb mai bun al componentelor nutritive din sol, o capacitate de aerare și de drenare a apei îmbunătățită.
Toate acestea conduc în final la creșterea productivității.
O altă trăsătură esențială a acestor anvelope constă în versatilitatea care le permite utilizatorilor să se deplaseze lent pe distanțe mari și pe tipuri de teren diferite, lucru care le ușurează munca.”

Grație amprentei lor și tracțiunii excelente, anvelopele BKT din gama Flotation reduc semnificativ consumul de carburant, îmbunătățind eficiența costurilor.

BKT_Trailer_V-FLEXA (1) ok_b 

 

Următoarele produse se fac remarcate în mod special:

 

V-FLEXA, o anvelopă radială, proiectată pentru remorci agricole, care încorporează tehnologia VF (Very High Flexion), datorită căreia este posibil transportul de sarcini mari cu o presiune a anvelopelor cu 30% mai mică decât cea a unei anvelope standard de aceleași dimensiuni.
Acest produs de ultimă generație este de asemenea caracterizat de o bandă de rulare echipată cu benzi din oțel, care conferă o rezistență sporită carcasei, prevenind astfel ruperile și penetrările cauzate de corpuri străine. Momentan este disponibil cu dimensiunea VF 600/55 R 26.5, la care au fost adăugate VF 600/65 R 26.5, VF 650/55 R 26.5 și VF 560/60 R 22.5, toate lansate recent pe piață.

FL 633 PERFORMA este o soluție dedicată pentru camioane de uz agricol, concepută pentru îmbunătățirea performanței. Rezistența extremă, durabilitatea și capacitatea de sarcină fac din această anvelopă unul dintre produsele emblematice din gama Flotation, ideală pentru activități multiple pe teren și chiar pentru deplasări pe autostradă cu viteze de până la 100 km/oră. Este disponibilă cu dimensiunea 600/50 R 22.5.

Printre soluțiile din această gamă, se numără și RIDEMAX FL 699, dotată cu un talon ranforsat, care garantează o stabilitate sporită, chiar și la viteze mari și care este foarte adecvată pentru aplicații rutiere, cu remorci și cisterne. Această anvelopă radială cu structură în întregime din oțel garantează și confortul extraordinar la condus, fiind concepută pentru utilizare rutieră 90%, oferind în același timp și performanțe excelente pe teren. Disponibilă cu dimensiunea 24 R 20.5 și noua dimensiune 525/65 R 20.5.

BKT_FL_630_SUPER (1)_b

Gama BKT Flotation include numeroase alte anvelope, precum FL 630 SUPER, FL 630 ULTRA, FL 635, FL 637, FL 639, RIDEMAX FL 690 și RIDEMAX FL 693 M, fiecare dintre acestea având caracteristici specifice, menite să satisfacă diferite aplicații și nevoi ale utilizatorilor.

Gama BKT Flotation de modele și dimensiuni devine din ce în ce mai amplă și include un design inovator, datorită atenției sporite acordate sustenabilității mediului. Astfel, studierea fiecărei soluții posibile în ceea ce privește respectul acordat solului – în agricultură, prin reducerea consumului de carburant/emisiilor de CO2. Această abordare acompaniază orientarea constantă asupra clienților, un aspect pe care utilizatorii finali îl apreciază.

Vizualizat: 452 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Pavel Iovăneasă: Ne dorim să omologăm Breaza!

Pavel Iovăneasă: Ne dorim să omologăm Breaza!

Imagini din cadrul expoziţiei şi târgului de ovine "BREAZA - Regina Ţurcanelor". Realizările, greutăţile şi dorinţele membrilor Asociaţiei Crescătorilor de Oi "Retezatul-Haţeg" ne-au fost expuse de către Pavel Iovăneasă, preşedintele Asociației.

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?