Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Acuzaţii de spionaj economic la John Deere

Publicat: 25 septembrie 2019 - 11:22
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Compania americană producătoare de maşini şi echipamente agricole Deere & Co. a depus o plângere la Curtea de Justiţie a statului Illinois împotriva a doi foşti angajaţi bănuiţi că ar fi sustras secretele comerciale.

În plângerea formulată împotriva soţilor Seth Crawford şi Adrian Crawford se specifică faptul că aceştia ar fi descărcat, transferat şi eliminat informaţii confidenţiale, în timp ce îşi planificau ieşirile din companie pe motivul încălcării unor clauze contractuale.

Potrivit Wall Street Journal, procesul a fost declanşat după ce unul dintre soţi a depus actele pentru angajare la concurentul direct al companiei John Deere, fără a se preciza care este acesta. Avocaţii Deere & Co. Au solicitat instanţei americane interzicerea posesiei, dezvăluirii şi utilizării informaţiilor confidenţiale sustrase de către fostul angajat.

John_Deere-logo_bSeth Crawford era angajat la John Deere din 1997, ultima sa funcţie fiind cea de director al departamentului Global Customer and Product Support, în timp ce Adrian Crawford s-a alăturat companiei în 2008 şi fusese manager cu competenţe în planificarea afacerilor şi prelucrarea datelor analitice. În rechizitoriu se precizează că aceasta ar fi abuzat de poziţia ocupată, care îi permitea accesul la secrete comerciale.

Referitor la acest subiect, John Deere a făcut următoarele declaraţii, prin intermediul purtătorului de cuvânt, Ken Golden: „Această acţiune legală este în concordanţă cu angajamentul Deere & Co. faţă de angajaţii, acţionarii, dealerii şi clienţii noştri de a proteja întotdeauna secretele comerciale şi informaţiile confidenţiale ale companiei. Deoarece această problemă este în litigiu, nu vom face comentarii cu privire la specificul cazului. Cu toate acestea, credem că detaliile descrise în plângerea de la Curtea de District a Statelor Unite susţin cu exactitate raţiunea noastră de a ne adresa justiţiei în această problemă”.

Vizualizat: 1590 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?