Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

A început numărătoarea inversă până la AGROMALIM 2017

Publicat: 28 august 2017 - 11:43
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Fapt care a devenit deja tradiţie, Titan Machinery România este pregătită şi în acest an să îşi întâmpine cum se cuvine vizitatorii la cea mai mare expoziţie agricolă din vestul României şi una dintre cele mai importante la nivel naţional: Agromalim ediţia 28, ce se va desfăşura în perioada 07-10 septembrie 2017, în complexul Expo Arad. 

La acest eveniment, Titan Machinery va avea expus pentru oaspeţii săi o serie de utilaje de înaltă performanţă, reprezentând mărci precum: CASE IH, VÄDERSTAD, SULKY GREGOIRE BESSON, MASCHIO GASPARDO.

Cu prilejul acestei expoziţii de anvergură ce va ţine capul de afiş al agriculturii româneşti în primele zile din această toamnă, compania Titan Machinnery intră cu “paşi încrezători de defilare” în cea de-a doua jumătate a seriei de târguri şi expoziţii ale anului 2017, date fiind rezultatele înregistrate până în acest moment. Astfel, echipa noastră se pregăteşte intens pentru a face o figură memorabilă şi la acest târg unde vor fi prezentate unele dintre cele mai moderne tehnici agricole pe care le avem în portofoliu, destinate diferitelor segmente de operaţiuni agricole, incorporate fiecare în care un utilaj.

titan-mch-1_b

Constructorul american CASE IH va fi reprezentat de tractoarele din gama de putere mică: Farmall A 115, Farmall C 115 şi Maxxum 150; de gama de tractoare de putere medie: Puma 165 şi bineînţeles de gama de tractoare de putere mare, impunătorul tractor pe şenile Quadtrac 620, care poate dezvolta la nevoie o putere maximă de 692 de CP, fiind în acest moment cel mai puternic tractor articulat de pe piaţă. Pe de altă parte va fi expus şi încărcătorul telescopic Farmlift 632, proiectat pentru a executa cu succes cele mai dificile lucrări.

titan-mch-2_b

Constructorul suedez VÄDERSTAD va fi reprezentat de cultivatorul Top Down TD 300, de grapa cu discuri Carrier CR 350, de semănătoarea de cereale păioase Rapid RDA 600C şi de semănătoarea de plante prăşitoare Tempo F de 8 rânduri. Constructorul francez Gregoire Besson va fi reprezentat de plugul RW6 cu 4 trupiţe, în timp ce marca franţuzească SULKY va fi prezentă prin semănătoarea pentru cereale păioase Tramline SX de 4 m. Coloarea roşie nu va fi numai pe utilajele binecunoscutului CASE IH şi pe cele ale utilajelor VÄDERSTAD sau GREGOIRE BESSON, ci şi pe presa de baloţi paralelipipedici Pitagora L ale constructorului italian MASCHIO GASPARDO, pentru a putea afirma cu tărie că roşul va fi culoarea predominantă a standului nostru. Pe de altă parte va fi expus şi simulatorul AFS, cu monitoare digitale şi volan, prin care va fi prezentată de către specialiştii noştri, practica sistemului avansat al agriculturii de precizie.

titan-mch-4_b

O noutate va fi combina CASE IH Axial-Flow® 4130 pe care o vom expune pentru prima dată în această zonă a ţării. Aceasta s-a bucurat de inaugurarea pe piaţa autohtonă în primăvară, la târgul Agriplanta-RomAgroTeh. Cea mai mică combină construită vreodată de americanii de la CASE IH are rolul de a acoperi şi de a satisface segmentele de fermieri ce exploatează suprafeţe medii şi mici şi care îşi doresc o combină cu rotor cu flux axial, autentic. La baza noii combine Axial-Flow® 4130 stau două componente excepţionale (motorul şi rotor compact) proiectate să asigure eficienţa şi fiabilitatea maximă a acestor utilaje în orice condiţii. Potrivit unor surse independente, costurile de reparaţii şi întreţinere ale combinelor Axial-Flow® sunt semnificativ reduse în comparaţie cu cele ale altor utilaje agricole de acelaşi tip lansate pe piaţă de alţi producători.

titan-mch-3_b

Totodată vom oferi informaţii complete despre noile tractoare Quadtrac CVX şi Maxxum CVX, lansate luna trecută într-o fermă din Slovacia, dar aşteptate în viitorul apropiat a fi disponibile şi pe piaţa din România. Noul Quadtrac CVX aduce beneficiile operaţionale şi de eficienţă ale transmisiei variabile continue pe piaţa tractoarelor articulate. Acestea sunt primele tractoare de mare putere articulate şi pe şenile ce dispun de o transmisie CVT (transmisie variabilă continuă). Pe de cealaltă parte, fermierii mici sau de nivel mediu se pot bucura de Maxxum CVX ce reprezintă o alegere foarte fericită constituită într-un tractor universal.

Aşadar, odată ce veţi trece pragul standului nostru, veţi fi întâmpinaţi de către specialiştii noştri gata pregătiţi să vă ofere tot calupul de informaţii tehnice de care aveţi nevoie, dar şi informatii despre condiţiile de finanţare şi de oferte. De asemenea, ei vor fi pregătiţi să schiţeze împreună cu dumneavoastră orice fel de proiect care să se muleze perfect condiţiilor şi nevoilor dumneavoastră. Complementar cu suportul acestora, vom oferi o serie de materiale tipărite, ce vor reda amănunţit caracteristicile complete ale utilajelor expuse şi nu numai, dar vom oferi şi materiale promoţionale care să vă amintească de exerienţa dobândită în urma vizitei la standul Titan Machinery.

Toamna este un anotimp frumos în general şi bogat în special. Ca atare, acest târg trebuie marcat ca un bun prilej de recoltat beneficiile cu care ne prezentăm în faţa dumneavoastră. Vă dorim o vreme prietenoasă acestei vizite şi vă aşteptăm cu drag la standul nostru!

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist

Vizualizat: 863 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?