Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

7 lucruri mai puțin știute despre seria Fendt 200 Vario

Publicat: 04 noiembrie 2021 - 00:32
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Fendt 200 Vario este cu adevărat o vedetă în clasa de tractoare standard compacte. Cu puteri cuprinse între 77 și 111 CP, transmisia continuu variabilă Vario și comenzile ușor de utilizat, Fendt 200 Vario oferă soluții inteligente personalizate pentru necesitățile utilizatorului, indiferent de lucrările pe care le are de executat.

Fendt 200 Vario_b


1. Fendt 200 Vario este echipat cu aproape toate dotările caracteristice tractoarelor din seriile mari, ceea ce îl face atât de îndrăgit în rândul fermierilor. Inclusiv sistemul FendtOne.

2. La sfârșitul anului 2021, un Fendt 211 Vario va fi expus la Muzeul Germaniei din Munchen, cel mai mare muzeu dedicat științei și tehnicii din lume, structurat pe 50 de domenii. Tractorul va fi rezident permanent al secțiunii ”Hrană și Agricultură”.

3. Fendt 200 Vario este poziționat în segmentul de piață al tractoarelor standard cu puteri cuprinse între 80 și 120 CP, segmentul cel mai ”aglomerat” din Europa Centrală și de Vest, ce reunește aprox. 50.000 de unități.

4. Pentru prima data în istoria companiei Fendt, lansarea pe piață a avut loc complet virtual, în 7 octombrie 2020. Premiera a fost urmărită de 69.000 persoane.

5. Cele două serii – Fendt 200 Vario și Fendt 200 V/F/P Vario – au, în total 18 modele.

6. Grație sistemului inteligent Dynamic Performance, ce aduce un ”boost” de putere, "micuțul" atinge, pentru prima dată, 120 CP.

7. În decembrie 2020, Fendt 211 V a fost desemnat Tractorul anului 2021 – categoria tractoare specializate /„Tractor of the Year 2021 – Best of Specialized”.

Detalii despre seriile Fendt 200 Vario și Fendt 200 V/F/P Vario, pe www.mewi.ro

Vizualizat: 1364 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Cum a fost trecerea de la U 650 la tractorul Massey Ferguson? „Ca de la Logan la Merţan. Cum să le compari? Cu U 650 lucrai 3 ha într-o zi şi consumai un rezervor de 90 litri. Făceam arătura roată în jurul parcelei şi ieşeau nişte şanţuri la mijloc. Cu tractorul Massey Ferguson şi cu plugul reversibil e altă viaţă. Calitatea lucrării, timpul de lucru, costurile cu combustibilul nu se compară” Mirela Popa, din Cerăt, judeţul Dolj.

Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă KRONE - expertul în furaje verzi! Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?