Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Rezervoarele flexibile Citerneo

Publicat: 26 iunie 2019 - 19:37
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Soluţia cea mai ieftină de stocare a lichidelor (apa pentru irigaţii, apa de ploaie, apa potabilă, apa tehnologică, fertilizanţi, dejecţii zootehnice, efluenţi din fermă, hidrocarburi etc.) o reprezintă rezervoarele flexibile, aşa-zisele saltele, perne, flexitancuri, produse în Franţa de către Citerneo, lider european în domeniu, cu o tradiţie de peste 20 de ani.

Capacităţile de stocare ale rezervoarelor CITERNEO încep de la un metru cub şi ajung până la 2000 de metri cubi. În momentul în care sunt puse în operă, durata lor de viaţă depăşeşte 20 de ani, fără service suplimentar, deci fără costuri în plus. Livrarea se face pe palet la depozitul nostru din România sau direct la dumneavoastră, deci nu intervin costuri şi probleme legate de transportul acestor rezervoare. Instalarea se face în câteva ore de către echipa dumneavoastră, pe baza instrucţiunilor noastre care însoţesc produsul oferit. Punem la dispoziţie şi material video care redă uşurinţa instalării şi paşii de urmat. Nu este necesară o echipă specializată, cu utilaje specializate, deci putem vorbi din nou de o economie substanţială.

Rezervoarele flexibile CiterneoClick pe poza pentru galerie!

Birocraţie zero, costuri minime şi eficienţă maximă
Rezervoarele Citerneo nu au nevoie de fundaţii sau de planşee de beton. Ele se montează pe o suprafaţă stabilă, pe un simplu pat de nisip. Deci nu apar probleme cu avize, proiecte, autorizaţii de construcţie ş.a.m.d. Deci birocraţie zero, costuri cu infrastructura minime şi eficientă maximă.
Aceste rezervoare flexibile pot fi strânse şi pliate pe palet şi mutate, la nevoie, într-o locaţie nouă, în funcţie de necesităţi. Deci nu investiţi într-un rezervor de beton sau metalic care nu mai poate fi mutat sau care trebuie dezafectat cu costuri enorme.
Rezervoarele flexibile Citerneo sunt personalizate pentru a răspunde cât mai bine nevoilor dumneavoastră. Împreună cu beneficiarul vom defini în avans numărul de racorduri de umplere/golire necesare, poziţia, dimensiunea şi tipul de conexiune dorite. Rezervorul este apoi produs în Franţa în funcţie de aceste cerinţe. Pe lângă avantajul preţului cel mai mic, al costurilor de întreţinere zero, al cheltuielilor minime cu infrastructura, avem şi avantajul etanşeităţii - deci conţinutul nu se evaporă, nu se diluează, nu miroase, nu poluează.
Din experienţa de 20 de ani a producătorului francez Citerneo, putem confirma faptul că soluţia noastră este de cinci până la zece ori mai ieftină decât rezervoarele metalice. Faţă de cele din beton nici nu mai vorbim.

Căutăm parteneri locali
Va stăm la dispoziţie cu informaţii, detalii şi amănunte şi preluăm comenzile dumneavoastră la: DELTA EXCLUSIV SRL, Mobil: 0744797018 sau 0752281888, office@deltaexclusiv.ro, www.deltaexclusiv.ro sau www.agro.com.ro


Material oferit de Delta Exclusiv

 

CALITATE CERTIFICATĂ
Agrementul Tehnic pentru România, documentul care însoţeşte la livrare rezervoarele flexibile produse de Citerneo, este cheia obţinerii avizului de mediu pentru fermele agricole şi zootehnice care utilizează fertilizanţi lichizi sau care gestionează dejecţii zootehnice.
Producătorul francez Citerneo şi reprezentantul său în România, Delta Exclusiv, sunt singurii care au obţinut acest aviz MDRA - CTPC, în urma testelor şi încercărilor privind calitatea materialelor folosite, asupra rezistenţei rezervoarelor şi în urma analizei tehnologiei de producţie utilizată. Acest aviz certifică clar calitatea rezervoarelor şi faptul că ele pot fi utilizate în fermele din România.

 

Articol publicat în revista Ferma nr. 11/238 (ediţia 15-30 iunie 2019)

Vizualizat: 132 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?