Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

REGULAMENTUL oficial al concursului cu premii "CONCURSUL ABONATULUI FERMA 2017"

Publicat: 14 ianuarie 2017 - 11:13
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

DE REŢINUT! Participă la acest concurs abonamentele FERMA efectuate până la data de 1 aprilie 2017.

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI
1.1. Organizatorul acestui concurs este SC COMISION DIC SRL, o societate comerciala din Romania, inregistrata la oficiul Registrului Comertului sub nr. J 35/2458/1991 avand cod fiscal RO 1833173, cont bancar nr. RO39 RNCB 0249 0492 5518 0001, deschis la BCR Timisoara si RO16 CECE TM01 30RON 0702595, deschis la CEC BANK Timisoara, reprezentata prin Domnul Danut Radis, in calitate de Director General.
Organizatorul are sediul social in Timisoara, pe str. Sfintii Apostoli Petru si Pavel, bl. A 96, sc. A, ap.7.
Societatea Comerciala Comision Dic SRL din Timisoara, este proprietarul Sistemului Informativ Agricol "Ferma". Acest sist1.1. Organizatorul acestui concurs este SC COMISION DIC SRL, o societate comerciala din Romania, inregistrata la oficiul Registrului Comertului sub nr. J 35/2458/1991 avand cod fiscal RO 1833173, cont bancar nr. RO39 RNCB 0249 0492 5518 0001, deschis la BCR Timisoara si RO16 CECE TM01 30RON 0702595, deschis la CEC BANK Timisoara, reprezentata prin Domnul Danut Radis, in calitate de Director General.
Organizatorul are sediul social in Timisoara, pe str. Sfintii Apostoli Petru si Pavel, bl. A 96, sc. A, ap.7.
Societatea Comerciala Comision Dic SRL din Timisoara, este proprietarul Sistemului Informativ Agricol "Ferma". Acest sistem este format din: revista Ferma, revista Utilaje Agricole, Cartea Agricola prin posta si site-urile www.revista-ferma.ro, www.agroinfo.ro, www.anunturi-agricole.ro si www.utilajeagricole.ro.
Participanţii la concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile Regulamentului Oficial al acestuia, potrivit celor menţionate mai jos (denumit în continuare "Regulament Oficial").
 
1.2. Regulamentul Oficial al Concursului este disponibil oricarui solicitant, pe intreaga durata de desfasurare a concursului si il puteti vizualiza pe site-ul revistei Ferma http://www.revista-ferma.ro/ la adresa (link)
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, oricare dintre conditiile desfasurarii Concursului, precum si dreptul de a suspecta sau inceta oricand desfasurarea Concursului, cu conditia instiintarii prealabile a publicului cu privire la orice modificare a vreuneia din prevederile acestuia. Orice astfel de eventuale modificări aduse prevederilor acestui Regulament vor fi comunicate catre public la adresa web (link) pe site-ul revistei Ferma http://www.revista-ferma.ro/ cu cel putin 24 de ore inainte ca acestea sa fie aplicate.
 
SECTIUNEA 2. ARIA DE DESFASURARE A CONCURSULUI
Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.
 
SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI
Concursul se desfasoara in perioada 1 Septembrie 2016 - 1 Aprilie 2017, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE
La acest concurs pot participa toate persoanele fizice si juridice cu rezidenta in Romania, care s-au abonat la revista Ferma pana la data de 1 aprilie 2017, inclusiv, si care la data abonarii au implinit varsta de 18 ani. Toti abonatii revistei ferma vor fi inscrisi automat la Concursul abonatului 2017, cei care respecta data limita.
Abonatii Postei Romane, pentru a putea participa la extragere trebuie sa decupeze talonul din numarul 1/184 (ianuarie 2017) al revistei Ferma si sa-l expedieze pe adresa redactiei, impreuna cu dovada platii abonamentului la Posta Romana.
Nu pot participa angajatii societatii SC Comision Dic SRL, precum si membrii familiilor acestora (pana la rudele de gradul II inclusiv), colaboratorii firmei si companiile care au reclama in revista Ferma cat si pe site-urile firmei.
Participarea la concurs implica automat acordul ca numele castigatorilor sa poata fi facute publice in cadrul revistei Ferma si pe site-urile societatii editoare.
Pentru identificare, castigatorii au nevoie de buletinul sau cartea de identitate.
 
SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI
Pentru a participa la concurs, orice persoana trebuie sa detina sau sa incheie un abonament pana la data terminarii concursului, precizata la punctul 4. Un abonat/participant poate castiga un singur premiu in cadrul concursului.
Datele de contact ale participantilor sunt inregistrate si vor fi folosite pentru desemnarea castigatorilor.
Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, in ziua de 6 aprilie 2016 si vor fi publicati in revista Ferma si pe site-urile societatii editoare.
La sfarsitul concursului, respectand termenele stabilite prin prezentul Regulament, vor fi desemnati opt castigatori.
 
6. PREMIILE CONCURSULUI
Premiile puse in joc prin“Concursului abonatului 2017” consta in: un Televizor LCD Samsung cu diagonala de 102 cm in valoare de 2.000 lei, doua tablete Samsung in valoare de 1.000 lei fiecare si cinci aparate foto in valoare de 500 lei fiecare.
Valoarea totala comerciala a premiilor ce pot fi acordate castigatorilor concursului este de 6.500 lei (suma include TVA).
Niciunul dintre premiile concursului nu pot fi inlocuite cu contravaloarea in bani a acestora ori cu un alt premiu din cele prezentate, bun sau serviciu.
 
7. PROCEDURA PRIVIND REVENDICAREA, VALIDAREA SI ATRIBUIREA PREMIILOR
Extragerea va avea loc in 07 Aprilie 2017.
Toti castigatorii concursului, vor fi contactati telefonic de catre organizator pentru validare. In perioada 07 Aprilie - 08 Aprilie 2017 vor primi un apel, pentru a se verifica adresa completa la care urmeaza sa fie expediate premiile acordate in urma concursului.
Un castigator va putea intra in posesia unui singur premiu.
Castigatorii din Timisoara pot veni personal, cu buletinul de identitate sa-si revedince premiile de la punctul de lucru al redactiei revistei FERMA (Str. Al. Petofi, nr.52, loc. Dumbravita, jud. Timis), intre orele 08:00 - 16:00, dupa o discutie prealabila cu reprezentantii societatii organizatoare. Tuturor celorlalti castigatori din tara le vor fi expediate premiile prin intermediul Postei Romane sau a unui curier de catre organizator, la adresa confirmata telefonic.
Livrarea premiilor se va face pana la data de 30 Aprilie 2017, insa nu mai tarziu de 30 de zile. calendaristice de la validarea fiecarui castigator.
SC COMISION DIC SRL nu raspunde de corectitudinea angajatilor care se ocupa de transportul premiilor, de anumite daune cauzate in urma acestuia sau de pierderea lor. De asemenea acesta nu raspunde de intarzierile cauzate de Posta Romana/curier pentru ca adresele transmise sunt incomplete, gresite sau de absenta castigatorului de la domiciliu.
Numele castigatorilor vor fi postate pe site-urile www.revista-ferma.ro si www.agroinfo.ro
imediat dupa extragere si, ulterior, in cadrul urmatorului numar al revistei Ferma.
 
8. RESPONSABILITATE
Prin participarea la acest concurs, toti participantii si castigatorii sunt de acord si se oblige sa respecte toate conditiile si cerintele prevazute in prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantiilor si eventualilor castigatori.
 
9. CONFIDENTIALITATEA SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE
In conformitate cu legea in vigoare, organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestui concurs.
Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in contextul organizarii si desfasurarii concursului. Participantii sunt de accord ca datele lor sa fie utilizate, in conditiile legii pentru validarea castigatorilor, in scopul publicarii listei persoanelor desemnate ca si castigatoare pe site-urile www.revista-ferma.ro si www.agroinfo.ro si in cadrul revistei Ferma, precum si in scopul atribuirii efective a premiilor catre castigator.
Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr 677/2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului.
Participantii, in calitate de de personae vizate, au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14), dreptul de opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).
La cererea expresa, in scris, a participantilor, organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.
 
10. INCETAREA CONCURSULUI INAINTE DE TERMEN
Prezentul concurs poate inceta oricand inainte de termen, insa numai in cazul unui eveniment ce constituie forta majora, precum si in cazul imposibilitatii organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua concursul.
Daca concursul va inceta inainte de termen, organizatorul trebuie sa anunte public aceasta decizie.
 
11. TAXE SI IMPOZITE
Organizatorul se oblige sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat de castigatori pentru veniturile obtinute de catre acestia, in conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, oricare alte obligatii de natura fiscal sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.
 
12. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aaceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
 
13. REGULAMENTUL OFICIAL
Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial al concursului si va comunica imediat modificarile aduse pe site-ul revistei Ferma.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon 0256 21 33 28 sau pe adresa de email: ana@revista-ferma.ro
Gasiti AICI detalii legate de concurs.

concursul-abonatului-2017_b

Vizualizat: 896 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?