Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Monitorizarea inteligentă a fermei

Publicat: 04 aprilie 2019 - 15:21
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Agro Precizie lansează serviciul de monitorizare inteligentă a culturilor agricole pe baza imaginilor preluate de la drone de ultimă generaţie. Noul serviciu va fi lansat în această primăvară şi va contribui la dezvoltarea şi managementul fermelor agricole din România la standarde europene.

Pachetele oferite vor include servicii precum: determinarea gradului de compromitere a culturii la momentul reluării vegetaţiei, stabilirea nivelului de îmburuienare a culturii, evaluarea densităţii plantelor, dar şi planuri precum cele de distribuire a inputurilor şi planuri cartografice.

articol_fermaV1m219_b
Agro Precizie vine în ajutorul fermierilor astfel încât aceştia să lucreze cât mai eficient, prin maximizarea productivităţii şi optimizarea costurilor, dar şi de a lua decizii rapide asupra culturilor agricole calamitate în urma fenomenelor meteo extreme sau a atacului dăunătorilor. Astfel, firma noastră oferă un pachet complet de produse şi servicii Smart Farming, precum echipamente GPS de ghidare şi autoghidare marca Raven Precision din SUA, fiind unic distribuitor pentru România, programe de gestiune şi management al fermei, programe pentru gestionarea contractelor de arendă şi staţii meteo.
Avantajele fermierilor ce apelează la instrumentele moderne de monitorizare a culturilor agricole sunt următoarele: optimizarea resurselor prin reducerea consumului de apă, a fertilizanţilor şi a pesticidelor, reducerea timpului de decizie, fertilizarea eficientă, menţinerea durabilităţii sistemelor agricole şi creşterea profitului prin obţinerea de producţii mari şi de calitate. Pentru a obţine costuri cât mai mici de producţie, se recomandă utilizarea unui sistem managerial complex în vederea menţinerii controlului asupra variabilelor în exploatările agricole.
Pentru detalii şi oferte personalizate, ne puteţi vizita pe pagina noastră web: www.agroprecizie.ro.

 

Un articol publicat în revista Ferma nr. 5/232 (ediţia 15-31 martie 2019)

 

Vizualizat: 184 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren! Interviu cu Marius Mitra, reprezentat FALC în România, realizat la Agriplanta 2022

NATUREVO: „Luăm cultura de la zero și să o ducem până la momentul recoltării” Climate FieldView de la Bayer - hărți de producție cu precizie maximă în timp real AGRARIA 2022, 5-8 mai 2022, Jucu, Jud. Cluj!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?