BAyer 1200x150
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

HOERMANN: hale la cheie

Publicat: 23 august 2019 - 13:34
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

De la depozitul simplu, până la hala comercială modernă şi accesoriile aferente, compania HOERMANN vă poate îndeplini dorinţele şi poate pune în operă ideile dumneavoastră.

Indiferent de domeniul în care activaţi, fie că aveţi nevoie de o hală pentru echitaţie, hală industrială, sală de sport sau de evenimente, am acumulat o vastă experienţă şi am fi încântaţi să vă împărtăşim din cunoştinţele noastre.

HOERMANN: hale la cheie_b

Fie că doriţi o hală de lemn, de oţel sau o combinaţie a celor două, personalul nostru se ocupă de implementarea ideilor dumneavoastră şi de a le duce la bun sfârşit respectând atât criteriile economice, cât şi termenele de implementare.

Spaţii de depozitare personalizate

Multitudinea de modele, de materiale şi de sisteme disponibile permit clientului personalizarea unei hale folosite în scopuri de depozitare.
Depozitarea perfectă se poate realiza prin:
• Design individualizat;
• Sisteme de cadre autoportante;
• Construcţii izolate sau neizolate;
• Libera alegere a materialului;
• Lăţimi foarte mari pentru căile de acces;
• Copertină ca protecţie suplimentară împotriva intemperiilor;
• Rampă de încărcare.
Aşadar, utilizarea ideală a spaţiului şi depozitarea perfectă se face cu ajutorul halelor de depozitare HOERMANN. Sistemele cu fundaţie simplă formează baza pentru o planificare optimă. Datorită înălţimii mari la streaşină, se poate obţine un volum maxim de depozitare, care poate fi suplimentat cu platforme intermediare pe întreaga suprafaţă sau pe zone parţiale.

Hale tip showroom

Spaţiu pentru vânzări şi expoziţii. Moderne şi luminoase, halele pe care vi le punem la dispoziţie creează o legătură între aspectul estetic exterior, starea de bine şi petrecerea plăcută a timpului în interior. Construim baza pentru succesul dumneavoastră în vânzări.
Avantaje:
• Arhitectură modernă;
• Materiale de înaltă calitate;
• Design exterior eficient din punct de vedere promoţional;
• Mediu plăcut;
• Suprafeţe spaţioase şi luminoase.
Doriţi o hală de vânzări luminoasă şi atractivă pentru clienţi? O promovare optimă a produsului este extrem de importantă - fie prin instalarea unei galerii, fie a unor ferestre mari pentru prezentare. Sistemele de iluminat concepute special pentru vânzări creează clienţilor dumneavoastră o atmosferă ce stimulează consumul.
Firma HOERMANN vă oferă cele mai bune servicii încă din faza de concept; realizarea proiectului dumneavoastră la cheie de către firma noastră vă va ajuta să economisiţi timp şi muncă, pe care le puteţi investi în propria companie. Vă punem la dispoziţie profesionişti responsabili pentru proiect de la faza iniţială şi până la predare, această procedură garantând un proces de construcţie optimizat, calitate indiferent de domeniul de activitate şi un proiect realizat fără evenimente neplăcute.

Text şi foto: Hoermann


Articol publicat în revista Ferma nr. 14/241 (ediţia 15-31 august 2019)

Vizualizat: 100 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?