Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Hale de călărie de la Hoermann

Publicat: 03 iulie 2019 - 11:45
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

În cadrul companiei Hoermann ne desfăşurăm activitatea în baza sintagmei "Made in Germany". Pentru noi, acest lucru înseamnă producţia tuturor elementelor esenţiale pentru construcţie; astfel, firma noastră dispune de propriile linii de producţie, dotate cu cele mai moderne echipamente, manipulate de specialişti competenţi în domeniile construcţiilor din lemn, construcţiilor metalice şi a celor din oţel.

Un alt aspect important este faptul că preferăm calitatea germană atunci când ne alegem furnizorii. Consultanţa corespunzătoare şi planificarea atentă reprezintă pentru noi cheia succesului în implementarea unui proiect şi realizarea unei construcţii rezistente, în care dumneavoastră şi animalele proprii să beneficiaţi de condiţii perfecte.

Hale de călărie de la Hoermann_b

Consultanţă şi proiectare personalizată
În funcţie de destinaţie, proiectanţii noştri vă vor consilia în timpul discuţiilor de planificare, în ceea ce priveşte particularităţile viitoarei construcţii: dimensiunea halei şi a spaţiilor pentru cai; spaţiile pentru călăreţi şi tribunele de spectatori; tipul de construcţie şi de acoperiş; proiectarea şi executarea faţadei; instalaţiile de iluminat şi de aerisire; modelul pistelor de călărie; uşi şi porţi.
Când se doreşte construirea unei hale de echitaţie, trebuie să se ia în considerare destinaţia acesteia: pentru unii reprezintă locul în care se relaxează după o zi grea de muncă, pentru alţii reprezintă un loc de muncă, unde calul şi călăreţul se antrenează zilnic. Pentru angajaţii halei de echitaţie, spaţiul respectiv trebuie să fie funcţional, atractiv din punct de vedere vizual, dar în acelaşi timp să fie construit cât mai simplu pentru a nu necesita operaţii de întreţinere de durată. Îndeplinirea acestor cerinţe nu este întotdeauna uşoară, dar datorită experienţei de ani de zile în construcţia acestui gen de hale, echipa noastră de proiectare ştie să îmbine toate aceste caracteristici.
Clienţii pot opta pentru o hală de echitaţie extrem de luminoasă, cu o ventilaţie bună, cu piste largi şi prelată de protecţie împotriva vântului şi a intemperiilor. Nici un element nu conturează exteriorul clădirii dumneavoastră la fel de mult ca o faţadă bine proiectată. Din nenumăratele variante, colegii noştri dezvoltă un concept personalizat de proiectare pentru construcţia dumneavoastră. Combinaţia dintre elementele de iluminat ale construcţiei, sistemele inteligente de ventilaţie şi tehnologia LED modernă asigură un mediu interior plăcut şi condiţii optime atât pentru cai, cât şi pentru călăreţi.
În momentul în care tehnologia de ultimă oră, împreună cu arhitectura şi soluţiile inteligente se îmbină pentru a forma un întreg, sunt puse bazele unei facilităţi perfecte pentru echitaţie, unde atât calul, cât şi călăreţul se simt în largul lor.

HOERMANN_b

Text şi foto: Hoermann

Articol publicat în revista Ferma nr. 12/239 (ediţia 1-31 iulie 2019)

 

Vizualizat: 92 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?