Concurs Ferma
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

FAMILIA AGROINFO și FERMA VĂ SPUNE SĂ AVEȚI UN CRĂCIUN FRUMOS!

Publicat: 24 decembrie 2016 - 15:03
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

SĂRBĂTORI CU BUCURII! Familia noastră este cu sufletul mereu lângă voi, dragii noștri. Pentru noi, voi sunteți cei mai importanți! În fiecare informație pe care o căutăm pentru voi, în fiecare rând scris și-n fiecare pas pe care-l facem, sunt gândurile noastre pentru voi.

Fermieri, oameni de business, oameni politici și nu numai, toți cei care ne citiți și ne stați fideli alături, vă mulțumim și vă dorim să aveți sărbători minunate. Crăciunul să vă aducă stropul de lumină și grăuntele de bucurie în suflete, să vă ștergeți de pe chipuri tristețea și să faceți loc zâmbetelor.

Cu necazuri, cu realizări, cu bune, cu rele, sărbătoarea noastră, a tuturor, trebuie să ne găsească mai buni, mai calzi și mai deciși să pășim mai departe și să muncim ca să ne fie mai bine.

Crăciunul să vă fie răgaz să-i îmbrățișați pe ce dragi și să sperați în zile mai bune. Pe mesele voastre să așezați bucatele noastre tradiționale românești și să nu uitați niciodată tradițiile noastre și identitatea noastră de români. Noi vă vom sta alături în continuare, așa cum v-am obișnuit.

CRĂCIUN FRUMOS, DRAGII NOȘTRI!

 Felicitare Ferma_b

În acest brad îi veți descoperi pe toți membrii familiei noastre


Vizualizat: 705 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!