Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Bursă de 3.500 lei/lună pentru un student la Agricultură

Publicat: 31 decembrie 2022 - 11:41
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Compania Forest and Biomass România SA din Timişoara a hotărât să acorde o bursă pe o perioadă de un an unui student/ă al Facultăţii de Agricultură din anul IIIsau IV de la Universitatea de Ştiinţele Vieţii „Regele Mihai I” , în valoare de 42.000 lei (3.500 lei/lună), fără nicio condiţie sau obligaţie legată de o viitoare angajare.

„Vreau să stimulez un student cu rezultate bune la învăţătură şi împreună cu Facultatea de Agricultură vom semna o convenţie în acest sens în luna ianuarie 2023. Singura obligaţie va fi cea de-a face practica obligatorie la noi în fermă! Până atunci, toţi cei care sunt interesaţi de această ocazie sunt invitaţi să depună o scrisoare de intenţie, iar cei interesaţi vor avea o discuţie tête-à-tête cu mine, după care vom alege bursierul”, a declarat public Alexander Degianski, Board Director Forest and Biomass România SA.

a degi ok_b

Condiţiile pentru student/ă sunt simple: să iubească pământul; să-i placă cartea; să vrea să înveţe meserie!

Înscrierile se primesc pe adresele: alexander.degianski@forbiom.eu şi/sau brigitte.lombrea@forbiom.eu.

„Ca să nu ne pierdem reciproc vremea, dacă printre doritori sunt şi studenţi care, de exemplu, nu cunosc denumirea în latină a pălămidei, cred că albedoul este o boală sau că tractoarele actuale au carburator sau bujii, îi rugăm să nu încerce!”, a precizat Alexander Degianski.      

 

 

Marian MUŞAT

Vizualizat: 1143 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Malagrow - soluţii inovatoare pentru combaterea dăunătorilor Optigép îşi consolidează prezenţa în Transilvania Curiozități despre cerbi, ciute, căprioare și COARNELE DE CERB!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?