Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

ICL - liderul mondial în producția de minerale de specialitate a deschis porțile oficiului din București!

Publicat: 02 aprilie 2022 - 01:22
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Soluțiile inovative, materiile prime și produsele de bază ale companiei internaționale ICL Group sunt acum disponibile și în România. În data de 14 martie, liderul mondial în producția de minerale de specialitate ICL a deschis porțile oficiului din București.

ICL Group Romania _ 2_bDatorită oficiului regional, atât disponibilitatea produselor ICL, cât și comunicarea directă cu fermierii din România, Bulgaria și Republica Moldova va fi mai eficientă în viitor.

În cadrul oficiului ICL Group București, producătorii români și actorii pieței agroalimentare din România vor beneficia de serviciile unui hub profesional, care va facilita aclimatizarea conceptului agriculturii de precizie în rândul producătorilor româniICL a înființat un program de instruire pentru clienți pentru a promova utilizarea sigură și responsabilă a îngrășămintelor. Agronomii ICL implică și instruiesc fermierii cu privire la practicile eficiente și echilibrate de fertilizare, ceea ce include aplicarea nutrienților pentru plante în proporții optime și cantități adecvate pentru a obține randament crescut și calitate îmbunătățită. 

În ultimele decenii, întreg sectorul agroindustrial și în special fermierii, se confruntă tot mai des cu probleme reale precum: degradarea terenurilor agricole, utilizarea incorectă și iresponsabilă a îngrășămintelor chimice și probleme grave de mediu cauzate de utilizarea excesivă a acestora.

De fapt, întreaga societate globală se confruntă cu provocări fără precedent în ceea ce privește sustenabilitatea. Avem nevoie de soluții adevărate și apropiate de oameni, inovații pragmatice cu eficiență dovedită pe teren, cu acțiune directă în menținerea fertilității naturale a solului pentru generațiile viitoare.

ICL Group Romania _ 1_b

ICL Group susține în mod direct protecția mediului și a planetei noastre prin crearea unor soluții durabile și inovatoare în agricultură.

ICL Group s-a poziționat în frunte, susținând în mod responsabil protecția planetei prin crearea unor soluții durabile inovative în agricultură, în industria alimentară și în produsele industriale durabile. Este primul și singurul producător de polihalit (îngrășământ multielement cu certificare organică) din lume, care prin acțiunea sa în agricultură ajută la satisfacerea nevoilor alimentare la nivel mondial.

Azotul (N), fosforul (P) și potasiul (K) sunt cei trei nutrienți esențiali necesari pentru creșterea plantelor. Deși acești trei nutrienți sunt prezenți în sol, utilizarea continuă a solului pentru cultivarea agricolă epuizează concentrația acestor elemente fundamentale. În timp, acest lucru poate duce la o scădere în randamentul culturilor și poate aduce nevoia de reumplere a nutrienților prin utilizarea îngrășămintelor.

Fiecare dintre cei trei nutrienți joacă un rol diferit în dezvoltarea plantelor. Fără acești nutrienți, culturile nu își pot atinge potențialul de creștere. Potasiul crește randamentul și calitatea produselor agricole, îmbunătățește rezistența plantelor la boli și dăunători, le crește toleranța la secetă și frig, contribuie la dezvoltarea unui sistem radicular puternic și sănătos și îmbunătățește durabilitatea produselor agricole la depozitare și transport. Potasiul crește eficiența utilizării azotului și a altor nutrienți. Nu există înlocuitori artificiali pentru fosfor și potasiu. Aceștia sunt nutrienții care stau la baza lanțului de aprovizionare al ICL și care sunt extrași în minele ICL din întreaga lume.

ICL Group Romania _ 3_bUn important și unic activ al companiei este producția lângă Marea Moartă, care are cea mai mare concentrație de minerale la nivel global. Compania a început producția în nordul Mării Moarte încă din 1931. 

Pe lângă mineralele menționate, ICL dispune de o varietate de produse care se potrivesc perfect clienților săi. Îngrășămintele de specialitate ICL includ diverse compoziții de micronutrienți. Îngrășămintele polisulfatice includ nutrienți vitali multipli, cum ar fi S, Mg și Ca. 

Provocarea de a hrăni populația la nivel mondial este în continuă creștere. Ca urmare, a crescut și nevoia implementării unor tehnici agricole eficiente. Pentru a facilita creșterea randamentului culturilor pe terenurile agricole existente, este important să se promoveze utilizarea corectă a îngrășămintelor. ICL realizează acest lucru prin implicarea și educarea actorilor din sectorul agroalimentar, și facilitează schimbul de informații privind metodele de fertilizare eficiente și durabile. 

ICL Group este un lider mondial în producția de minerale de specialitate. Compania creează soluții de impact pentru provocările de sustenabilitate pe care le prezintă piețele alimentare, agricole și industriale la nivel global. ICL își valorifică resursele unice de brom, potasiu și fosfat, echipa pasionată și talentată și accentul puternic pe care îl pune pe cercetare, dezvoltare și inovație tehnologică pentru a stimula creșterea pe piețele sale finale. Acțiunile ICL sunt cotate dublu la Bursa de Valori din New York și la Bursa de Valori din Tel Aviv (NYSE și TASE: ICL). Compania are peste 12.000 de angajați în întreaga lume, iar veniturile sale în 2021 au totalizat aproximativ 7,0 miliarde USD.

 

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul ICL la adresa www.icl-group.com

Vizualizat: 9056 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Ilie Popescu are o singură preferinţă - John Deere

Ilie Popescu are o singură preferinţă - John Deere

Astăzi, grupul de firme Olt Piess deţine nu mai puţin de 13 tractoare, 9 combine şi două sprayere autopropulsate pentru aplicarea tratamentelor fito-sanitare, toate marca John Deere. „Avem trei tractoare mari, de aproape 600 CP, două pe şenile şi altul pe roţi, dar articulat. Ele sunt folosite evident la lucrările grele. Spre exemplu, anul acesta, pentru că ne-au permis condiţiile din câmp, am arat în jur de 70% din suprafaţă. O dată la trei ani am observat că trebuie să întoarcem brazda”

„John Deere m-a convins prin fiabilitatea echipamentelor. Dar la fel de importantă a fost şi relaţia cu IPSO Agricultură. Ne respectăm reciproc şi atunci e normal să fim mulţumiţi de acest parteneriat. În zona noastră există şi o echipă de service foarte bună” - ILIE POPESCU, administrator Olt Piess SRL

Hectarul.ro - Un hectar de soluții pentru casa, grădina și ferma ta! Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina Caracteristici si recomandari pentru hibrizii Pioneer
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?