Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Syngenta: 150 DE ANI de LEGUME CU GUST! Ce PRODUSE NOI a pregătit pentru 2018?

Publicat: 04 noiembrie 2017 - 18:05
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

150 ANI DE INOVAȚIE ȘI PESTE 2.500 DE PRODUSE. Syngenta sărbătorește 150 ani de inovație în semințe de legume. 20 de noi produse pentru fermierii români, lansate la Indagra 2017!

pepene-syngenta_bDivizia de Legume Syngenta și-a început activitatea în 1867 în Olanda, comercializând semințe de varză, iar în prezent este pe piață cu peste 2.500 de produse.

Syngenta semințe legume este numărul 1 în lume la cultura de curcubitaceae (pepeni verzi, pepeni galbeni, dovlecei, castraveți), vărzoase (varză, conopidă, broccoli, varză de bruxelles) și porumb dulce, și numărul 2 la cultura de tomate și ardei.

Syngenta semințe acoperă peste 30 de culturi de legume și lansează în fiecare an 150 de produse noi. Compania aduce inovație consumatorilor, pentru a răspunde cerințelor întregului lanț alimentar, de la producători, distribuitori, retaileri și consumatori.PRODUSE NOI ÎN 2018

Pentru 2018, Syngenta pregătește nu mai puțin de 20 de produse noi pentru fermierii români - pepeni verzi extratimpurii, pepeni verzi Sugar Baby fără semințe, pepeni galbeni, specialități de roșii - roz, cherry, prunișoară, roșii cu toleranțe ridicate la virusul petelor de bronz, ardei kapia cu aceeași toleranță, castraveți, varză albă, varză roșie, conopidă, broccoli și dovlecei.

„Este un an important pentru noi, un reper în istoria semințelor de legume Syngenta, începută acum 150 de ani în Olanda. Vom continua să inovăm, folosind toată experiența pe care am acumulat-o în această perioadă lungă de timp în dezvoltarea noilor produse pe care le punem la dispoziția fermierilor, astfel încât afacerea clienților noștri să prospere, și în același timp, să răspundem împreună nevoilor și cerintelor consumatorilor”, spune Sergiu Staicu, Directorul General Syngenta România.

Catalogul de semințe de legume pentru anul 2018, din care fermierii pot afla informații despre toate varietățile de semințe de legume din portofoliu, precum și produsele de protecția plantelor și programele tehnologice recomandate, a fost lansat la IndAgra 2017, cel mai mare și important târg agricol din România.

Syngenta_b

Syngenta a participat în acest an pentru a patra oară la IndAgra, unde sprecialiştii companiei au răsppuns întrebărilor fermierilor care le-au vizitat standul.

„Ne bucurăm să vedem și în acest an foarte mulți fermieri interesați de produsele noastre, de noutățile pe care le-am pregătit pentru anul următor; acestea au fost riguros testate mai mulți ani și sunt adaptate condițiilor specifice din țara noastră. Dorim ca fermierii să știe că specialiștii Syngenta sunt la dispoziția acestora pentru a oferi consultanță nu doar pe perioada târgului Indagra, ci pe durata întregului an”, a declarat Ramona Grama, Manager Marketing - semințe de legume.

Vizualizat: 1321 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Lemken Solitair DT, o combinaţie de semănat cu totul specială!

Lemken Solitair DT, o combinaţie de semănat cu totul specială!

Lemken a expus pentru prima dată în România semănătoarea Solitair DT!

Aceasta este de fapt o combinaţie de semănat şi oferă mai multe avantaje fermierilor. În partea din faţă a semănătorii se află o greblă de nivelare, care are rolul de a uniformiza suprafaţa înainte de a plasa sămânţa în pământ. Tăvălugul cu anvelope, montat opţional, asigură în plus o mărunţire a solului în faţa sistemului de discuri Heliodor, care are rolul de a pregăti patul germinativ pe adâncimea de 10-12 cm, sau mai puţin, dacă este cazul. Îngrăşământul este depus cu precizie între două rânduri de seminţe cu ajutorul brăzdarelor cu discuri duble, la adâncimea de aplicare dorită, pentru o pornire mai bună în vegetaţie. Apoi, rola de tăvălugire cu anvelope asigură o reconsolidare uşoară a segmentului de sol în care secţia de semănat va depune cu foarte mare precizie sămânţa. În final avem un set de greble cu dinţi, ce au rolul de a împiedica formarea crustei. Capacitatea buncărului porneşte de la 3.400 litri şi poate ajunge până la 5.100 litri, cu posibilitatea separării materialului (40:60). „În funcţie de varianta de echipare, avem opţiunea Single Shot sau Double Shot, ceea ce înseamnă că fermierii pot aplica chiar trei tipuri de sămânţă diferite sau sămânţă şi îngrăşământ”, ne-a explicat Marian Gheorghe, Manager de vânzări Lemken România.

Tractoare cu și fără cabină pentru specificul Transilvaniei de la NHR Agropartners! Dicor Land, pentru prima dată la AGRARIA! Sigma România, pentru al doilea an consecutiv la AGRARIA!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?