Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Solariile Haygrove din România

Publicat: 13 octombrie 2011 - 15:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Similare cu cele construite la Frăsinei anul trecut, solariile Haygrove din seria 4 au corespuns întocmai nevoilor fermierului din Târgu-Jiu, şi anume:

Click pe poza pentru galerie!

• să fie o structură rezistentă din oţel galvanizat interior şi exterior;
• să fie ieftine şi rezistente, pentru a putea acoperi o suprafaţă cât mai mare;
• să aibă înălţime de peste 4 metri la centru şi 1,75 metri la margine;
• să se poată intra cu utilaje de dimensiuni normale pentru a face lucrările agricole;
• să fie uşor şi rapid de montat şi de demontat, pentru a fi mutate în altă parcelă;
• să nu necesite suduri sau postament din beton;
• volum mare de aer şi posibilităţi de ventilaţie totală în caz de caniculă;
• posibilităţi de a utiliza plasă de umbră pe structura existentă.

Livrate din Anglia în termenul stabilit în contract, solariile au fost construite fără nici un fel de probleme de către fermier. Consultanţa efectuată la faţa locului, precum şi indicaţiile telefonice sau pe email oferite de către firma Haygrove ori de câte ori a fost nevoie, au fost de mare ajutor fermierului în construcţia solariilor.

Pentru că solariile Haygrove sunt destinate protecţiei diverselor culturi, fermierul nostru a dezvoltat în acelaşi bloc de solarii culturi de tomate, ardei şi căpşuni, toate culturile dezvoltându-se foarte frumos.
Pentru că a avut nevoie de coliere, fiind client Haygrove, comanda a fost onorată prompt. Pentru că a avut nevoie de sfaturi în exploatarea solarului, au fost trimise informaţii pe diverse canale.

Şi pentru că ne interesează ce se întâmplă cu solariile şi după construcţie, a fost contactat de reprezentanţii firmei Haygrove în România cel puţin o dată pe lună.

Suntem convinşi că motivele care au stat la baza deciziei fermierului nostru de a comanda solarii Haygrove vor fi şi pentru alţi fermieri o bază de pornire în colaborarea cu firma Haygrove.

Vom răspunde întrebărilor dvs. la numerele de telefon: 0722373105, 0758488556, 0260679088 sau pe email: fonoage-emil@hotmail.com

Vizualizat: 1281 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?