Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

LEAC pentru FĂINARE marca Dow AgroSciences

Publicat: 05 iulie 2017 - 09:35
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Pe partea de viţă-de-vie, compania Dow AgroSciences România oferă un portofoliu destul de bun, mai ales cu produse ce controlează foarte bine făinarea, una dintre cele mai importante boli care fac probleme în viticultură.

După cum ne-au declarat Ciprian Păcuraru şi Cristi Badea, din echipa Dow AgroSciences Romania, specialiştii care au prezentat un lot demonstrativ de viţă-de-vie amenajat la ferma Gîrboiu, în judeţul Vrancea, soluţiile tehnologice de protecţie fitosanitară propuse şi-au dovedit din plin eficacitatea.

prezentare-agro-dow_b

Trei produse pentru controlul făinării
“Pentru combaterea bolii făinării (Uncinula necator), am poziţionat în programul de tratamente Karathane Gold 350 EC, un fungicid de contact, cu mod de acţiune unic, Postalon 90 SC, produs sistemic cu acţiune preventivă şi curativă şi Systhane Forte, un fungicid sistemic, cu rol preventiv, curativ şi eradicativ. Efectele acestor trei produse pe făinare se pot vedea lesne în câmp”, ne-au declarat oficialii Dow AgroSciences România.

agro-dow-sciences_b

Două insecticide poziţionate în tratamentele viţei-de-vie
De asemenea, pentru controlul presiunii agenţilor de dăunare, compania a propus două insecticide prezente în oferta comercială. Astfel, primul este Runner 2F, un produs cu risc redus pentru mediu, acţionând prin ingestie, dar şi prin contact, menit să combată dăunătorii din viticultură, iar cel de-al doilea este insecticidul biologic cu efect de şoc, Laser 240 SC, cu acţiune prin contact şi ingestie.

În pregătire, lansarea a trei produse din clase chimice noi
„Compania noastră are în pregătire lansarea a trei produse din clase chimice noi. Este vorba despre un erbicid pentru cerealele păioase şi rapiţă, un fungicid destinat protecţiei bolilor din culturile speciale (livezi şi viţă-de-vie), iar cel de-al treilea produs este un insecticid axat mai mult pe partea de legumicultură şi pomicultură”, ne-au dezvăluit pentru revista noastră în premieră reprezentanţii Dow AgroSciences Romania.

Vizualizat: 1711 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?