Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

LEAC pentru FĂINARE marca Dow AgroSciences

Publicat: 05 iulie 2017 - 09:35
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Pe partea de viţă-de-vie, compania Dow AgroSciences România oferă un portofoliu destul de bun, mai ales cu produse ce controlează foarte bine făinarea, una dintre cele mai importante boli care fac probleme în viticultură.

După cum ne-au declarat Ciprian Păcuraru şi Cristi Badea, din echipa Dow AgroSciences Romania, specialiştii care au prezentat un lot demonstrativ de viţă-de-vie amenajat la ferma Gîrboiu, în judeţul Vrancea, soluţiile tehnologice de protecţie fitosanitară propuse şi-au dovedit din plin eficacitatea.

prezentare-agro-dow_b

Trei produse pentru controlul făinării
“Pentru combaterea bolii făinării (Uncinula necator), am poziţionat în programul de tratamente Karathane Gold 350 EC, un fungicid de contact, cu mod de acţiune unic, Postalon 90 SC, produs sistemic cu acţiune preventivă şi curativă şi Systhane Forte, un fungicid sistemic, cu rol preventiv, curativ şi eradicativ. Efectele acestor trei produse pe făinare se pot vedea lesne în câmp”, ne-au declarat oficialii Dow AgroSciences România.

agro-dow-sciences_b

Două insecticide poziţionate în tratamentele viţei-de-vie
De asemenea, pentru controlul presiunii agenţilor de dăunare, compania a propus două insecticide prezente în oferta comercială. Astfel, primul este Runner 2F, un produs cu risc redus pentru mediu, acţionând prin ingestie, dar şi prin contact, menit să combată dăunătorii din viticultură, iar cel de-al doilea este insecticidul biologic cu efect de şoc, Laser 240 SC, cu acţiune prin contact şi ingestie.

În pregătire, lansarea a trei produse din clase chimice noi
„Compania noastră are în pregătire lansarea a trei produse din clase chimice noi. Este vorba despre un erbicid pentru cerealele păioase şi rapiţă, un fungicid destinat protecţiei bolilor din culturile speciale (livezi şi viţă-de-vie), iar cel de-al treilea produs este un insecticid axat mai mult pe partea de legumicultură şi pomicultură”, ne-au dezvăluit pentru revista noastră în premieră reprezentanţii Dow AgroSciences Romania.

Vizualizat: 1683 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?