Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

HECTARUL.RO PREZINTĂ: Agricultura Ecologica, Protecția și Nutriția Plantelor

Publicat: 25 noiembrie 2022 - 10:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Hectarul.ro, prin intermediul AGRO-EST MUNTENIA, pune la dispoziția fermierilor și a producătorilor agricoli mari și mici produse pentru nutriția și protecția plantelor precum: biostimulatori, fertilizanți foliari, biofungicide, insecticide și acaricide destinate agriculturii ecologice.

Agricultura Ecologica_b

Din categoria fertilizanților foliari propunem: BEET, ECOBOR, GLAUCUS, FIXA CU, ZM-GROW FLORACAL, ALCYGOL B2M, ALCYGOL Z2M.

Din categoria biostimulatori propunem: ECKLOMAR, SM-6, OCEANUM, N-140, BIOSTIM, ACTIFLOWER, POLIPLUS, REVIVE, PLYAMINOL BIO.

Pentru protecția culturilor ecologice împotriva bolilor și dăunătorilor, Hectarul.ro – prin intermediul AGRO-EST MUNTENIA deține în portofoliu atât biofungicidele PLYSETUM și MAXITINA, cât și biofungicidul insecticid și acaricid ORTIMAG.

Aplicarea acestor produse duce la creșterea și dezvoltarea plantelor, oferind o aparare naturală impotriva dăunatorilor și bolilor, cu risc minim pentru utilizator și consumator. Utilizarea lor permite limitarea tratamentelor cu produse fitosanitare de sinteza și reduce impactul asupra mediului înconjurator.

Produsele omologate pentru agricultura ecologică pot fi aplicate pe următoarele culturi: pomi fructiferi, vița de vie, legume, cereale și rapiță.

Te asteptam pe Hectarul.ro!

 

Categoria agricultura ecologică cuprinde:

  1. Bioinsecticide
  2. Biofungicide
  3. Biostimulatori eco
  4. Îngrășământ foliar eco
  5. Tratamente pentru sol eco
  6. Capcane lipicioase și feromoni

 

 

Contact:

www.hectarul.ro

0745753187 | 0753039148

Vizualizat: 867 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Malagrow - soluţii inovatoare pentru combaterea dăunătorilor Optigép îşi consolidează prezenţa în Transilvania Curiozități despre cerbi, ciute, căprioare și COARNELE DE CERB!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?