Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

GRĂDINA DE LÂNGĂ CASĂ - un proiect comun Revista FERMA şi VIAŢA SATULUI

Publicat: 31 martie 2018 - 21:51
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Primul episod al serialului "Grădina de lângă casă" va fi difuzat duminică, 1 aprilie, în cadrul emisiunii "Viaţa Satului" de pe TVR1.

Filmuleţele vor fi scurte şi la obiect. În câteva minute veţi afla totul despre cum să vă amenajaţi, simplu şi curat, mica grădina de lângă casă, pentru a îmbina utilul (legume proaspete, efort minim) cu plăcutul (flori, verdeaţă, un loc ideal pentru puţină odihnă, grădinărit din plăcere).
De la amenajarea spaţiului, a rondourilor, la substratul pe care trebuie să îl folosiţi, de la amplasarea plantelor în funcţie de lumină la afinităţile sau nepotrivirile dintre specii, de la tratamentele bio la cele convenţionale... veţi afla totul despre GRĂDINA DE LÂNGĂ CASĂ, în fiecare duminică, la VIAŢA SATULUI!
Gazda serialului este Casiana Mihuţ, cadru didactic la USAMVB Timişoara, Facultatea de Agricultură. Casiana este pasionată de horticultură şi grădinărit şi colaborează de peste un an cu Revista FERMA, realizând seria de materiale video reunite sub numele "LA GRĂDINA RITEI" - o grădină demonstrativă, de 8x8 metri, cu paturi supraînălţate. Conceptul a fost lansat în primăvara anului 2017 şi primele filmuleţe distribuite pe pagina de facebook "LA GRĂDINA RITEI" şi pe youtube s-au bucurat de un succes enorm, majoritatea depăşind 100 de mii de vizualizări (sunt şi filmuleţe cu peste 1 milion de vizualizări)!

Noul proiect - GRĂDINA DE LÂNGĂ CASĂ - se adresează tuturor celor care doresc să exploateze cât mai practic şi fără prea mult efort micile suprafeţe de teren din jurul gospodăriilor şi al locuinţelor. Este un serial de la A la Z, de la amenajare la recoltare, un concept unic prin formă şi conţinut!
Vizionare plăcută şi SPOR LA GRĂDINĂRIT!

Casiana Mihut_b

Vizualizat: 2015 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Malagrow - soluţii inovatoare pentru combaterea dăunătorilor Optigép îşi consolidează prezenţa în Transilvania Curiozități despre cerbi, ciute, căprioare și COARNELE DE CERB!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?