Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

AGRISORG a lansat strategia de vânzare pentru 2018

Publicat: 27 martie 2018 - 00:13
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Este ceva obişnuit ca, la finele unui an calendaristic, firmele din domeniul agricol să tragă linie, să-şi facă bilanţul, dar şi planurile pentru anul următor. La AGRISORG, evenimentul organizat în decembrie a stat sub auspiciile viitorului, după cum au fost prezentate şi utilajele intrate recent în portofoliul companiei.

Le mulţumesc celor de la AGRISORG pentru invitaţia de a participa la evenimentul de la începutul lunii decembrie 2017 şi pentru oportunitatea de a fi martorul unor momente inedite, de la prezentarea, în premieră pentru dealerii din România, a tehnologiilor moderne pentru întreţinerea spaţiilor verzi şi a fermelor horticole, până la premierea celor mai buni vânzători din ţară ai utilajelor comercializate de Agrisorg.
La întâlnirea care a avut loc la Băile Felix au fost prezenţi dealeri Agrisorg din toată ţara, reprezentanţi ai furnizorilor, dar şi patronul companiei, Giuseppe Totti, însoţit de fiica acestuia, Monia Totti.
Pe Giuseppe Totti, proprietarul Agrisorg, l-am cunoscut şi anterior acestui eveniment. Îi apreciez, în primul rând, grija faţă de angajaţi şi modul în care critică România pentru că nu ştie să-şi valorifice resursele şi să-şi aprecieze poteniţalul uman. Încearcă să ofere un exemplu şi altor patroni de la noi, români sau străini, aplicând în propria companie principiile, dar şi valorile în care crede: familia, angajatul mulţumit şi un business corect în relaţia cu furnizorii şi cu dealerii.
Referindu-se la invitaţii prezenţi la eveniment din partea furnizorilor Agrisorg, Monica Mudura, managerul companiei, a precizat: "Le mulţumesc producătorilor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o oferindu-ne distribuţia pe România".

Totti Giuseppe_b
Totti Giuseppe, proprietarul Agrisorg: "Sunt mândru şi vă mulţumesc pentru faptul că ne-aţi ales ca furnizori. Mulţumesc şi echipei Agrisorg, care s-a mărit în ultimul timp şi este şi mai motivată. Am reuşit să aducem în România producătorii în care eu cred şi noile utilaje pe care le distribuim pe piaţa românească consituie direcţia spre care se îndreaptă noile tehnologii în horticultură şi întreţinerea spaţiilor verzi"

Prezentarea bateriei inteligente PELLENCClick pe poza pentru galerie!

Agrisorg, sub semnul cifrei 4.0 - o nouă energie pentru viitor
Toţi participanţii la evenimentul Agrisorg au primit cadou produse specifice Crăciunului, dar şi o brăţară cu un medalion în formă de trifoi cu patru foi. Am întrebat ce semnifică pentru companie acest simbol şi mi s-a răspuns că activitatea Agrisorg stă, în 2018, sub semnul norocos al ciferi 4 - "o nouă energie pentru viitor".
Dacă bilanţul anului 2017 a fost unul pozitiv, odată socotelile încheiate s-a trecut la aşteptările şi provocările lui 2018. Si trebuie să spun că Agrisorg s-a înarmat cu un "arsenal" complet de
maşini şi utilaje pentru pomicultură şi pentru întreţinerea spaţiilor verzi, de la fierăstraiele şi foarfecile PELLENC cu motor electric şi baterii inteligente, la roboţii de întreţinut piscine şi gazon AMBROGIO care încorporează tehnologii desprinse parcă din viitor, maşinile de tuns iarba ACTIVE cu carcase din oţel şi binecunoscutele utilaje agricole marca BCS.
Trebuie să mărturisesc faptul că am cam rămas cu gura căscată auzind şi văzând ceea ce ştiu să facă roboţii Ambrogio, produşi de firma italiană ZUCCHETTI, de la cel pentru piscină la cei pentru tuns gazonul, dotate cu tehnologie de ultimă generaţie şi autonomie funcţională, asigurată prin GPS. Paulo Burali, director vânzări Zucchetti spune că robotica şi software-ul avansat pot să sperie, într-o oarecare măsură, dar că trebuie "să fim pregătiţi să înţelegem viitorul ca să fim în măsură să reacţionăm şi să folosim aceste tehnologii în cunoştinţă de cauză". Precizez că, în 2017, Agrisorg a devenit importator unic pentru România al roboţilor Ambrogio.
Arnaud Cousseau, director de vânzări şi marketing PELLENC a prezentat bateriile Litiu-ion profesionale produse de companie, ergonomice şi economice, care asigură autonomie până la o zi întreagă de lucru! Evident, folosirea acestor baterii la maşinile de tuns gazon, la foarfecile pentru viticultură şi pomicultură, la fierăstrăul electric şi multe alte utilaje înseamnă ZERO emisii de CO2 iar costurile scad semnificativ.
Pini Roberto, director comercial BCS, a prezentat echipei şi dealerilor Agrisorg ultimele maşini şi utilaje intrate în portofoliu iar Massimo Mozzanica, director vânzări la ACTIVE a explicat performanţele motoarelor folosite pentru motocoasele de umăr profesionale pe care le distribuie pe piaţa românească, prin Agrisorg.
Prezentarea teoretică a noilor tehnologii a fost urmată de o demonstraţie practică la sediul Agrisorg din localitatea Săcădat, lângă Oradea.

Echipa de service de la AGRISORG în atelierul modernizat, dotat cu cele necesare pentru orice intervenţie_b

Agrisorg ştie ce înseamnă munca în echipă
La sediul companiei nu sunt doar birouri, hale cu piese de schimb şi ateliere de reparaţii pentru utilajele comercializate, ci şi o bucătărie complet utilată iar angajaţii sunt obligaţi să ia zilnic o oră de pauză pentru a servi masa împreună. Mai mult, firma deţine, în aceeaşi locaţie, şi o mică fermă care furnizează ouă proaspete şi carne pentru masa angajaţilor.
Este doar o mică parte din modul în care Giuseppe Totti înţelege să-şi răsplătească angajaţii şi să îşi protejeze astfel echipa care contribuie la succesul său în afaceri.
Evenimentul AGRISORG de la finele anului 2017 nu a însemnat doar prezentarea de produse şi demonstraţii practice, ci şi un bun prilej de socializare între membrii echipei şi dealerii din toată ţara. În prima seară, la Băile Felix s-a organizat o cină românească, acompaniată de dansuri populare şi concert de colinde iar pentru cea de-a doua seară a întâlnirii compania a pregătit o recepţie de gală la Castelul Karoly din Carei, cu bucate alese şi un recital impresionant susţinut de Vlad Miriţă şi tenorul Iordache Basalic. Atmosfera deosebită a fost completată şi de acordurile inedite de saxofon ale lui Lorand. Un eveniment pe măsură, pentru o echipă de nota 10!
Nu-mi rămâne decât să vă spun că detalii despre ofertele Agrisorg şi datele de contact ale dealerilor le găsiţi pe site-ul www.agrisorg.com.

Grigore Simionca_b
CEI MAI BUNI REVÂNZĂTORI AGRISORG AU FOST PREMIAŢI
AGRISORG are în România o reţea de 60 dealeri revânzători cu magazine de prezentare şi service propriu. Majoritatea au fost prezenţi la evenimentul din decembrie şi le-a fost apreciată activitatea din 2017, însă doar primii patru dealeri au urcat pe podium şi au fost premiaţi.
Locul I şi titlul "Excelenţă în vânzări" a fost împărţit de SC DYNAMIC TOOLS SRL, reprezentată de Nastasia şi Virgil Petruţiu şi SC SIPMPROCOM SRL, reprezentată de Grigore Simionca (foto).
Următorul titlul, de "Cel mai bun vânzător pe zona Moldova" a revenit societăţii SC URSA MARE SRL, condusă de Maria şi George Ilisei.
PROXIMA SRL din Sighetu Marmaţiei, reprezentată de Romeo Grigoriu a fost premiată de către Agrisorg cu titlul "Constanţă în vânzări".


Un articol publicat în revista Ferma nr. 4/209 (ediţia 1-14 martie 2018)

Participanţii la evenimentul Agrisorg din decembrie 2017 - proprietari, dealeri revânzători, producători, angajaţi_b

Vizualizat: 1817 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Delfini la Sulina, Delta Dunării

Delfini la Sulina, Delta Dunării

Delfini la Sulina, Delta Dunării #danubedelta #delfini #sulina

Video: Calin Ene

Revista Ferma și o echipă de pasionați de turism prietenos cu mediul îți aduc zilnic delta la tine acasă și te invită, totodată, acasă în Sulina Fabuloasă, într-un inedit Drum De Deltă, un proiect de vacanță cum nu se poate mai necesar după o perioadă lungă care ne-a pus la grea încercare pe toți.

Citeste despre proiect aici: https://www.revista-ferma.ro/proiecte-ferma/drum-de-delta-vezi-si-evadezi

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Ridichea furajera - cea mai buna cultura pentru inverzire Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?