Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

ProCredit Bank sprijină agricultura şi în 2011

Publicat: 18 aprilie 2011 - 15:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Agricultura reprezintă un sector economic vital pentru România. Datorită condiţiilor climatice şi suprafeţei arabile mult superioare mediei europene, România dispune de resurse primare agricole de excepţie, dar pentru a atinge performanţa exploataţiilor agricole din alte ţări europene, avem nevoie de investiţii majore în retehnologizare şi modernizare

Click pe poza pentru galerie!

Exploataţiile agricole au nevoie de finanţare pentru dotarea cu utilaje agricole performante şi pentru acoperirea nevoilor de capital de lucru necesar înfiinţării culturilor în perioada optimă.

“Ţinând cont de importanţa agriculturii în economia ţării şi având în vedere misiunea noastră de a contribui la dezvoltarea economică, creditarea agriculturii este o prioritate în cadrul programului de finanţare a IMM-urilor”, susţine Andreea Enache, Director Divizia Clienţi Persoane Juridice în cadrul ProCredit Bank.

ProCredit Bank a acordat atenţie acestui sector încă de la înfiinţare şi a reuşit, în cei peste 8 ani de experienţă pe piaţa bancară din România, să dezvolte o gamă completă de produse şi servicii bancare adaptate nevoilor specifice acestui segment de piaţă.


Credite noi pentru agricultură

Începând cu luna februarie 2011, ProCredit Bank a introdus în portofoliul său două noi facilităţi de finanţare: creditul AgroFlexibil şi creditul AgroInvest, ambele garantate de Fondul de Garantare a Creditului Rural.

Noile produse facilitează accesul la finanţare al tuturor celor care îşi desfăşoară activitatea în agricultură: societăţi comerciale, întreprinderi familiale, întreprinderi individuale, precum şi persoane fizice autorizare.

Aceştia beneficiază de:

• garanţii flexibile, Fondul de Garantare a Creditului Rural garantând până la 80% din valoarea creditului;
• rambursare a creditului cu plan de plată sezonier (atât dobânda, cât şi capitalul se plătesc după recoltă, începând cu luna august);

• avans 0 pentru creditele de investiţii şi perioadă de finanţare de până la 10 ani;
• finanţare fără garanţii imobiliare până la 150.000 Euro pentru capital de lucru şi 250.000 Euro pentru investiţii.

 

PARTENERI CU AGRICULTURA

Andreea Enache, Director Divizia Clienţi Persoane Juridice în cadrul ProCredit Bank: „Suntem partenerul de încredere pentru un număr de peste 11 mii de exploataţii agricole din toată ţara şi suntem convinşi că experienţa noastră de peste opt ani în domeniul creditării agriculturii, tehnologia specifică de analiză, gama de produse de creditare şi specializarea personalului implicat în creditarea agricolă, ne recomandă drept partenerul potrivit fiecărui producător din zona rurală”.

Vizualizat: 673 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!