Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Garanti Leasing finanţează tehnica agricolă

Publicat: 07 februarie 2012 - 15:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Garanti Leasing, parte a Garanti Group România, pune un accent deosebit pe leasing-ul de echipamente, o piaţă care se dezvoltă în ritm rapid şi care are nevoie de finanţare. Pentru a raspunde acestei nevoi în creştere, compania a lansat în acest an produse inovatoare destinate sectorului agricol

Click pe poza pentru galerie!

Astfel, producătorii agricoli pot accesa, prin intermediul acestor noi produse, fonduri pentru finanţarea diverselor maşini şi echipamente agricole, cum ar fi: tractoare, semănători sau combine de recoltat cereale.

Fondurile pentru acestea pot fi accesate în două moduri: fie se finanţează fiecare echipament, în baza unui contract de leasing standard, fie se acordă o limită de finanţare, în funcţie de bugetul de investiţii al companiei (limită care este aprobată o singură dată pe parcursul unui an).

În plus, Garanti a luat în considerare sezonalitatea sectorului agricol, care înregistrează o activitate redusă la începutul anului, oferindu-le clienţilor o perioadă de graţie totală de 3 luni (din ianuarie până în martie), în fiecare an al perioadei de finanţare.

Modalitatea de finanţare este simplă, flexibilă şi rapidă, specializată pentru domeniul agricol, produsul oferind clienţilor avantajul de a obţine finanţarea în doar două zile de la depunerea dosarului complet.
Produsele Garanti Leasing sunt adresate atât companiilor mari, cât şi celor care deţin ferme de mici dimensiuni.

Persoanelor care deţin ferme agricole de mici dimensiuni, Garanti le oferă analiza afacerii şi soluţii financiare personalizate, luând în considerare posibilităţile reale de rambursare. Pentru aceste ferme, există un produs cu rate flexibile, în funcţie de sezonalitatea business-ului (de exemplu, pentru cultivatorii de cereale, produsul permite doar două rate - în august şi în noiembrie).

În ceea ce priveşte dobânda, aceasta nu este standard, ci se stabileşte în funcţie de performanţa financiară a clientului şi de istoricul acestuia cu Garanti Leasing.

Subsidiară a Grupului Garanti şi cu o tradiţie de peste 12 ani pe piaţa de leasing din România, Garanti Leasing va continua ofensiva în sectorul agricol, prin lansarea în viitorul apropiat a finanţărilor UE prin Măsura 121 - „Modernizarea exploataţiilor agricole” sau Măsura 123 - „Creşterea valorii adăugate a produselor agricole şi forestiere”.

Vizualizat: 565 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Află care este tehnologia folosită pentru cultivarea tomatelor în solar de Florin Pop, în Seleuş, judeţul Arad. Fermierul cultivă cultivă legume pe două hectare (din care 60 de arii solarii) şi de peste 10 ani foloşte programul tehnologic Syngenta pentru protecţia plantelor şi combaterea dăunătorilor.

Reporter: Gheorghe Ghișe

Video: Zsolt Tamássy

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?