Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Creditul “Rădăcini”, oferit de Banca Comercială Carpatica

Publicat: 14 octombrie 2011 - 16:00
1 comentarii   | Print | Trimite unui prieten

Creditul “Rădăcini” este un produs destinat achiziţionării de terenuri agricole, precum şi reabilitării acestora în vederea exploatării agricole

Click pe poza pentru galerie!

Beneficiarii creditului „Rădăcini” pot fi producătorii agricoli persoane juridice şi cei asimilaţi acestora, care sunt organizaţi conform legii şi desfăşoară activităţi legale, potrivit actului constitutiv.

Perioada de creditare este extinsă, de maxim 10 ani, un avantaj major al acestui produs fiind perioada de graţie, de maxim 2 ani, pentru plata principalului şi maxim 6 luni pentru plata dobânzii.

Banca Comercială Carpatica nu solicită aport propriu în cazul în care beneficiarul creditului are în proprietate un teren în suprafaţă cel puţin egală cu cea a terenului/terenurilor care se doreşte a fi achiziţionat(e) prin creditul oferit, iar pentru celelalte situaţii cuantumul aportului propriu este de minim 10% din valoarea fără TVA a terenului/terenurilor ce urmează să fie achiziţionat(e).

Prin intermediul creditului “Rădăcini”, banca va putea finanţa şi societăţile start-up pentru achiziţia terenurilor în suprafaţă cel puţin egală cu cea a terenurilor aflate în proprietatea lor.
Rambursarea creditului se poate face în tranşe, conform unui grafic de rambursare ce poate fi structurat în funcţie de nevoile firmei.

„Oferim creditul , cu un nume cât se poate de sugestiv, pentru a ne adresa cât mai specific necesităţilor fermierilor, având în vedere că în momentul de faţă există un număr foarte mare de terenuri cu potenţial în zone agricole, dar care sunt nelucrate. Este un credit căruia i-am ataşat multiple avantaje, tocmai pentru a fi cât mai uşor de accesat şi de rambursat, ţinând cont de sezonalităţile specifice agriculturii.

Astfel, unul dintre principalele beneficii este perioada de graţie de maxim 2 ani pentru plata principalului şi maxim 6 luni la plata dobânzii, în funcţie de termenul estimat pentru recoltarea şi comercializarea producţiei obţinute din exploatarea suprafeţelor achiziţionate din credit”, declară George Ciobănaşu (foto), Director General Adjunct al Băncii Comerciale Carpatica.

Vizualizat: 702 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   
1.
Consultanta credite bancare si fonduri europene
|
10. 17, 2011. Monday 21:40
Oferim servicii de consultanta pentru obtinerea de: credite pentru activitatea agricola si dezvoltarea fermelor, cofinantarea proiectelor europene, scrisori de confort angajante. Oferim consultanta in accesarea fondurilor nerambursabile. Informatii la: Email: finantare.firme@gmail.com Telefon: 0753 865 068
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   
Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!