Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

AGRICOVER: O NOUĂ DIVIZIE, DEDICATĂ DISTRIBUŢIEI DE MOTORINĂ

Publicat: 20 octombrie 2010 - 12:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Combustibilul se poate plăti în produse, după recoltare

Click pe poza pentru galerie!

Grupul Agricover a lansat o nouă divizie axată pe distribuţia de motorină pentru agricultură, asigurând astfel toate serviciile logistice necesare fermierilor pentru desfăşurarea activităţii.

Prin intermediul celor zece divizii şi companii, Grupul Agricover asigură toată gama produselor şi serviciilor pentru agricultură - de la distribuţia de seminţe, îngrăşăminte şi produse fito-sanitare, la finanţarea exploataţiilor agricole, servicii de transport şi depozitare, valorificarea recoltelor, consultanţă tehnică şi de business etc.

“Strategia de dezvoltare pe termen lung şi diviziile deja existente ne permit să realizăm sinergii din care rezultă o serie de beneficii pentru fermieri; de exemplu, printr-o altă companie din Grup, Agricover Credit IFN putem asigura finanţarea necesarului de combustibil, ceea ce constituie un avantaj major pentru fermieri, mai ales în condiţiile în care aceştia pot plăti motorina respectivă (pot ) atât în bani, cât şi în produse, după recoltare”, a precizat Robert Arsene, Director General al Grupului Agricover.

Motorina distribuită de Grupul Agricover exploataţiilor agricole va proveni de la principalii jucători de pe piaţa de profil, ceea ce va permite asigurarea în mod constant a bunei calităţi a combustibililor.

Transportul motorinei va fi efectuat utilizând mijloacele de transport specializate ale producătorilor, astfel încât vor fi respectate toate normele privind calitatea şi siguranţa motorinei, transportului, livrărilor şi alimentărilor cu combustibil.

Motorina distribuită de Grupul Agricover va avea un preţ foarte competitiv, întrucât costurile de transport vor fi incluse în preţul per litru de motorină.

“Noua divizie de Distribuţie Motorină va utiliza infrastructura de vânzări a celorlalte divizii din grup - Agricover Distribuţie, Agricover Cereale etc., ceea ce constituie un avantaj major ca şi potenţial de business, costuri, performanţă etc.

De altfel, dintr-un total de circa 3.000 de exploataţii agricole care sunt clienţi ai Grupului Agricover, ne propunem ca cel puţin 60% dintre aceştia să devină beneficiari ai noii divizii de distribuţie de motorină”, a arătat Robert Arsene.

Vizualizat: 1206 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?