Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Agricover Credit îşi continuă extinderea şi deschide prima sucursală în regiunea Oltenia

Publicat: 18 noiembrie 2017 - 13:16
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Agricover Credit, singura instituție financiară non-bancară specializată exclusiv pe finanțarea agriculturii, a inaugurat joi, 9 noiembrie la Craiova prima sucursală din regiunea Oltenia, aceasta fiind cea de a opta dintr-o serie de sucursale pe care compania le-a deschis la nivel național.

Prin deschiderea ne sucursale in regiuni agricole cheie, Agricover vizează eficienţa operaţională şi proximitatea faţă de clienţi pentru a raspunde mai rapid solicitarilor acestora. Agricover Credit are peste 300 de clienţi în regiunea Oltenia şi isi propune atât creşterea numărului acestora cât şi extinderea segmentului de clienţi care exploatează sub 100 de hectare.

„Faptul că am ajuns în Craiova înseamnă că aici se dezvoltă agricultura de performanță. Avem sute de clienți în această regiune şi e foarte important să fim alături de fermieri și să procesăm cât mai rapid cererile lor, astfel încât să îi putem ajuta. Vrem să lucrăm cât mai bine cu fermierii și să avem soluții pentru ei – finantare rapidă, fără birocrație și în condiții avantajoase” , a declarat Robert Rekkers, Director General Agricover Credit
Încă din anul 2008 când și-a început activitatea, Agricover Credit și-a asumat un angajament ferm în a susține performanța și competitivitatea fermierilor români prin soluții de finanțare adaptate specificului activitaților din agricultură, prin răspuns prompt la solicitari și acces simplu și nebirocratic la banii de care fermierul are nevoie pentru dezvoltarea unei afaceri moderne și profitabile în agricultură.

Director General Agricover Credit_Robert Rekkers_b

„Agricultura reprezintă o componentă importantă în susţinerea economiei din regiunea Oltenia, iar noi ne propunem să contribuim la dezvoltarea fermierilor din această zonă. Un sector agricol performant, avem nevoie de soluții specializate, iar noi suntem aici tocmai pentru a oferi produse de finanțare inovatoare sis a sustinem planurile fermierilor. Avem o echipă mobilă de specialiști care se deplasează la fermă, o evaluează și ajută fermierul să aleaga cea mai bună soluție de finanțare de care are nevoie, simplu și rapid”.
În anul 2016, Agricover Credit a acordat credite în valoare de 1 miliard de Lei la nivel national, către un numar de 1900 de clienți. În prezent portofoliul de clienți depășește 2400 fermieri parteneri. Compania oferă finantare atât pentru acoperirea necesarului de capital de lucru pentru achiziţia de inputuri, plata facturilor curente, salarii şi alte cheltuieli, cât şi pentru finanţarea investiţiilor (achiziţii de utilaje, teren, silozuri, echipamente).

inaugurare Agricover Credit Craiova_b
Despre Agricover
Agricover Credit IFN - divizia de finanțare a Agricover Holding, este prima instituție financiară din România care oferă produse financiare exclusiv fermierilor din sectoarele vegetal şi zootehnic. Cunoaşterea şi înţelegerea specificului activităţii agricole permit dezvoltarea de produse inovatoare pentru finanţarea capitalului de lucru şi a investiţiilor într-o manieră flexibilă, adaptată nevoilor fermierilor.
Agricover Credit a înregistrat o creştere rapidă ajungând, în numai câţiva ani, să fie unul dintre jucătorii cheie în finanţarea producătorilor agricoli.
Agricover Holding reunește diviziile Agri-Business si Agri-Finance. Cu un model de business puternic integrat, Agricover este o verigă cheie ce susține eficiența întregului lanț valoric din agribusiness, oferind soluții specializate pentru dezvoltarea afacerilor fermierilor din România. Agricover Holding are peste 850 angajați și un număr de peste 4.500 clienți fermieri la nivel național.

Vizualizat: 510 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?