Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

SOLIDARITATE, înainte de toate! MAGAZIN ONLINE pentru producătorii din Oltenia. VIDEO

Publicat: 01 aprilie 2020 - 15:58
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Butic.TransaTravel.ro, magazinul online care în curând îţi va livra la domiciliu cele mai proaspete şi sănătoase produse agroalimentare româneşti!

Prin efortul conjugat al câtorva oameni care au înţeles la timp criza economică ce urmează să afecteze o mare parte a sectorului agricol din România, ca urmare a pandemiei noului virus COVID-19 şi a faptului că fermierii mici se află deja în imposibilitatea de a-şi valorifica produsele, în aceste zile se află în pregătirile finale o platformă online, de unde aceştia vor putea să furnizeze produse agricole locale, pentru toţi cei interesaţi de o alimentaţie sănătoasă, rodul muncii şi trudei fermierilor şi agricultorilor români.
„Platforma online Butic.TransaTravel.ro se adresează cu prioritate fermierilor cooperativelor agricole înfiinţate în Gorj, Mehedinţi, Vâlcea, Dolj, Olt şi Teleorman, dar aşteptăm toţi fermierii români interesaţi alături de noi. Ne dorim ca pentru întâia oară, din 89, până astăzi, să punem faţă în faţă consumatorul român cu producătorul autohton. Sub semnul solidarităţii, avem acum ocazia să scădem importurile, dar mai ales, să livrăm direct acasă românilor, produse agricole proaspete şi sănătoase. Fermierii cooperativelor noastre din Gorj sunt pregătiţi, iar produsele lor aşteaptă să fie încărcate pe platforma online pusă la dispoziţie de către Claudia Bocîi, din Novaci care, alături de soţul ei Iulian Bocîi, au pregătit o interfaţă prietenoasă a platformei, uşor de utilizat atât de către fermieri, cât şi de către cei care vor comanda produsele noastre agricole. Au venit alături de noi în proiectul acestui magazin online, fermieri din mai multe cooperative agricole, amintind aici: C.A. „Plaiuri Novăcene”, condusă de tânărul fermier Cristian Constantin Bodârnea, Cooperativa Agricolă „Vârfurile”, condusă de Cosmin Pupăzan, Cooperativa Agricolă „New Mountain”, preşedinte Valentin Boţotean, C.A. „Simmental Ferma”, preşedinte Elena Badea, Cooperativa Agricolă „OanaMixt Junior”, preşedinte Oana Lăpădat, Cooperativa Agricolă „Grădinile Drăgăşani”, preşedinte George Remus Florea, Cooperativa Agricolă „Plaiuri Pocruiene”, preşedinte Ion Lăscăteu, Cooperativa Agricolă „Fermierul voluntar”, preşedinte Ovidiu Rătezeanu, C.A. „Albina lucrătoare”, condusă de Adelaida Berlescu. Alături de aceştia, cooperative agricole din Vâlcea, Mehedinţi, Dolj, Olt şi Teleorman pregătesc comercializarea produselor agroalimentare direct de la producător, pe platforma online Butic.TransaTravel.ro”, ne-a declarat Marinela Strîmbulescu, consultant afaceri în agricultură la Egis România, iniţiatoare a platformei.

VIDEO AICI> CELULA DE CRIZĂ FERMA - cu Marinela Strîmbulescu, consultant afaceri în agricultură

producatori gorj magazin 1_b

Platforma se doreşte un magazine online pentru achiziţionarea şi desfacerea produselor agroalimentare tradiţionale româneşti, ideea fiind repede îmbrăţişată de mulţi fermieri, dar şi de viitorii clienţi care doresc să consume produse proaspete şi sănătoase, în această perioadă dificilă pe care o traversăm. Iniţiativa este una de actualitate, căci problema unei alimentaţii sănătoase, cu produse proaspete, din fermele de la ţară poate fi un veritabil „antidot” inclusiv pentru problemele cauzate de lipsa unui sistem naţional de colectare a produselor din fermele româneşti. Magazinul online este în acest moment, la un click distanţă. Se pun ultimele detalii la punct şi în curând va fi deschis publicului, cu cele mai proaspete produse româneşti. Acestea vor putea fi livrate direct la domiciliul clientului, care va avea ocazia să identifice pe platforma oline, cooperativa agricolă sau fermierul cel mai apropiat şi să comande produsele agroalimentare dorite. Fermierii fac eforturi deosebite să îşi salveze munca în care au investit suflet şi multă trudă, dar în acelaşi timp să ofere tuturor produse sănătoase şi de calitate. Avem nevoie să fim uniţi, solidari, să ne susţinem unii pe alţii şi mai ales să înţelegem că doar prin noi înşine, prin consumarea produselor româneşti vom putea depăşi cu bine această perioadă.

producatori gorj magazin 2_b

producatori gorj magazin 3_b

 

Rămâneţi conectaţi cu Celula de Criză FERMA!

Ferma Media Grup, primul grup media privat din domeniul agriculturii româneşti, a creat o CELULĂ DE CRIZĂ pentru problemele fermierilor, care va prelua toate sesizările, cererile şi propunerile venite dinspre fermieri către autorităţi, precum şi neliniştile oamenilor cu privire la sectorul agroalimentar. În plină pandemie CoVid-19, Celula de Criză este un demers jurnalistic de utilitate publică, în sprijinul fermierilor şi al populaţiei, lansat şi susţinut de Ferma Media Grup prin site-urile revista-ferma.ro şi agroinfo.ro

CUM NE PUTEŢI CONTACTA. În această perioadă, redactorii Ferma şi Agroinfo sunt alături de voi, fermierii români, pentru a vă face publice problemele cu care vă confruntaţi şi pentru a le aduce în atenţia autorităţilor. Vă rugăm să ne trimiteţi întrebările şi sesizările voastre pe adresa redacţiei: redactia@revista-ferma.ro sau să ne trimiteţi mesaje pe paginile de facebook Revista Ferma şi Agroinfo


Vizualizat: 2196 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!