Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

MULŢUMIM, Adelin Rădoi! Un colet cu dulceaţă şi sirop a plecat de la Novaci spre copiii de la Valea Plopului

Publicat: 28 martie 2020 - 22:18
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Adelin Rădoi are o plantaţie de mur şi livadă în Siteşti, oraşul Novaci, judeţul Gorj. A răspuns apelului nostru umanitar şi a donat borcane cu dulceaţă pentru cei aproape 800 de copii abandonaţi de care se îngrijeşte părintele Tănase, la Valea Plopului, în Prahova.

"Le-am trimis copiilor borcane cu dulceaţă, să le îndulcim dimineaţa şi sirop de tei, care este foarte sănătos", ne-a spus tânărul producător din Gorj.

Adelin şi familia lui procesează legume şi fructe iar produsele sunt 100% bio: dulceţuri, zacuscă, murată, afinată, zmeurată, vin de mure, lichioruri, siropuri naturale şi alte bunătăţi. O bună parte din conservate le exportă în Italia, însă în această perioadă transportul nu mai este posibil. Din fericire, spune gorjeanul, pentru afacerea lor nu e o problemă dacă nu vor reuşi să vândă fructe proaspete, în caz că se prelungeşte pandemia. Totul poate fi procesat fără probleme, ori aceasta este o metodă foarte bună de valorificare a producţiei.
Mai multe despre plantaţia lui Adelin Rădoi citiţi AICI: CÂT DE RENTABIL E MURUL?

În urmă cu două săptămâni un grup de fermieri au donat alimente pentru copiii de la Valea Plopului. Detalii despre campanie AICI: FERMIERI CU SUFLET MARE. Au donat alimente pentru câteva sute de copii abandonaţi!
Între timp şi alţi oameni cu suflet mare s-au alăturat demersului de suflet. Ne-a contactat şi brutăria Rania din Bucureşti care donează pâine şi produse de panificaţie din două în două zile pentru cei aproape 800 de copii. Am scris aici despre gestul nobil: PÂINE pentru COPIII DE LA VALEA PLOPULUI.

Oameni cu suflet mare răspund apelului nostru!
VĂ MULŢUMIM!
 pachet adelin radoi 1_b

Rămâneţi conectaţi cu Celula de Criză FERMA!

Ferma Media Grup, primul grup media privat din domeniul agriculturii româneşti, a creat o CELULĂ DE CRIZĂ pentru problemele fermierilor, care va prelua toate sesizările, cererile şi propunerile venite dinspre fermieri către autorităţi, precum şi neliniştile oamenilor cu privire la sectorul agroalimentar. În plină pandemie CoVid-19, Celula de Criză este un demers jurnalistic de utilitate publică, în sprijinul fermierilor şi al populaţiei, lansat şi susţinut de Ferma Media Grup prin site-urile revista-ferma.ro şi agroinfo.ro

CUM NE PUTEŢI CONTACTA. În această perioadă, redactorii Ferma şi Agroinfo sunt alături de voi, fermierii români, pentru a vă face publice problemele cu care vă confruntaţi şi pentru a le aduce în atenţia autorităţilor. Vă rugăm să ne trimiteţi întrebările şi sesizările voastre pe adresa redacţiei: redactia@revista-ferma.ro sau să ne trimiteţi mesaje pe paginile de facebook Revista Ferma şi Agroinfo

Vizualizat: 1399 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Agricultura în pantă, o mare provocare! Iacob Boca a ales combina New Holland de la Agroconcept

Agricultura în pantă, o mare provocare! Iacob Boca a ales combina New Holland de la Agroconcept

Agricultura în pantă este o mare provocare pentru Iacob Boca. Chiar dacă îi spune Câmpia Transilvaniei, această zonă este împânzită de dealuri cu elevaţie destul de mare. De aceea are nevoie de tractoare puternice şi de utilaje mari, care să facă faţă lucrului în pantă. 

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?