Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

FERMA MEDIA GRUP. Celulă de Criză, minut cu minut, în sprijinul fermierilor!

Publicat: 12 martie 2020 - 17:41
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Ştim că într-o pandemie fiecare ramură a economiei unei ţări este importantă. Atenţia noastră se îndreaptă însă, în mod firesc, cu toate forţele disponibile, către fermierii din România, pentru care am apărut şi cărora le dedicăm întreaga noastră activitate jurnalistică.

De aceea, Ferma Media Grup, primul grup media privat din domeniul agriculturii româneşti, a creat o CELULĂ DE CRIZĂ pentru problemele fermierilor, care va prelua toate sesizările, cererile şi propunerile venite dinspre fermieri către autorităţi, precum şi neliniştile oamenilor cu privire la sectorul agroalimentar.
De aceea, vă invităm dragi fermieri să ne scrieţi, să ne sunaţi, pe coordonatele cunoscute, suntem deschişi nonstop la dispoziţia dumneavoastră, semnalaţi-ne orice problemă aveţi.
Vă promitem că vom fi interfaţa rapidă între dumneavoastră şi instituţiile statului şi vom încerca să aflăm în timp util o rezolvare la obstacolele pe care le întâmpinaţi.

PRODUCŢIA AGRICOLĂ TREBUIE SUSŢINUTĂ cu orice mijloace şi în orice condiţii de către statul român! Aici nu mai vorbim de promisiuni şi "las' că facem", ci de SIGURANŢA ALIMENTARĂ! Poate ar fi cazul ca guvernul, oricare ar fi el, dar şi consumatorii de produse agroalimentare, să priceapă că rolul fermierilor români este VITAL pentru economia naţională, acum mai mult ca niciodată!

De asemenea, adresăm tuturor românilor chemarea să ne scrie pe paginile de facebook (sau pagina) agroinfo, revista ferma cu orice nelămurire privind alimentele, aprovizionarea etc.
Vom prelua absolut toate semnalele din domeniu şi vom răspunde la ele pe site-urile Ferma Media Grup: agroinfo.ro şi revista-ferma.ro.
Sunt zile în care rafturile magazinelor alimentare se golesc cu mare viteză. Vor ajunge cantităţile de făină, mălai, zahăr. Dar carnea sau uleiul?
Sunt momente în care industria de evenimente din domeniul agricol este total pusă la pământ. Ce se va întâmpla cu industria de profil?
Sunt întrebări privind soarta unor programe de sprijin pentru fermieri. Cum şi când aveţi acces la instituţiile statului din agricultură?
La toate acestea şi la multe altele vom încerca să oferim răspuns în orele şi zilele care vor urma.

CUM NE PUTEŢI CONTACTA. În această perioadă, redactorii Ferma şi Agroinfo sunt alături de voi, fermierii români, pentru a vă face publice problemele cu care vă confruntaţi şi pentru a le aduce în atenţia autorităţilor. Vă rugăm să ne trimiteţi întrebările şi sesizările voastre pe adresa redacţiei: redactia@revista-ferma.ro sau să ne trimiteţi mesaje pe paginile de facebook Revista Ferma şi Agroinfo şi prin WhatsApp la telefon 0722814021.
În plină pandemie CoVid-19, Celula de Criză este un demers jurnalistic de utilitate publică, în sprijinul fermierilor şi al populaţiei, lansat şi susţinut de Ferma Media Grup prin site-urile revista-ferma.ro şi agroinfo.ro

Rămâneţi conectaţi cu Celula de Criză FERMA!

celula de criza ferma_b

Vizualizat: 2180 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Ilie Popescu are o singură preferinţă - John Deere

Ilie Popescu are o singură preferinţă - John Deere

Astăzi, grupul de firme Olt Piess deţine nu mai puţin de 13 tractoare, 9 combine şi două sprayere autopropulsate pentru aplicarea tratamentelor fito-sanitare, toate marca John Deere. „Avem trei tractoare mari, de aproape 600 CP, două pe şenile şi altul pe roţi, dar articulat. Ele sunt folosite evident la lucrările grele. Spre exemplu, anul acesta, pentru că ne-au permis condiţiile din câmp, am arat în jur de 70% din suprafaţă. O dată la trei ani am observat că trebuie să întoarcem brazda”

„John Deere m-a convins prin fiabilitatea echipamentelor. Dar la fel de importantă a fost şi relaţia cu IPSO Agricultură. Ne respectăm reciproc şi atunci e normal să fim mulţumiţi de acest parteneriat. În zona noastră există şi o echipă de service foarte bună” - ILIE POPESCU, administrator Olt Piess SRL

Hectarul.ro - Un hectar de soluții pentru casa, grădina și ferma ta! Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina Caracteristici si recomandari pentru hibrizii Pioneer
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?