Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

"AM VÂNDUT TOATĂ CEAPA! MULŢUMESC, FERMA. MULŢUMESC, OAMENI BUNI!"

Publicat: 23 martie 2020 - 19:14
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

CE VESTE MINUNATĂ! În doar trei zile de la publicarea articolului despre legumicultorul prahovean care nu reuşea să-şi vândă recolta de ceapă nici cu 50 de bani, zeci de mii de oameni cu SUFLET MARE au distribuit postarea pe facebook, ne-au sunat şi au trimis mesaje pentru a-l sprijini pe Ionuţ Dinu.

Mulţi dintre dumneavoastră au cumpărat iar impactul vizualizărilor a fost foarte puternic şi informaţia s-a transmis rapid. Dacă ieri după-amiază producătorul încă mai avea 3.000 de legături de ceapă verde, astăzi (23 martie 2020) am fost sunată de un reprezentant Carrefour şi în câteva minute s-a finalizat tranzacţia pentru întreaga cantitate rămasă!
"Nu-mi vine să cred, am reuşit să vând toată ceapa! Vă mulţumesc din suflet pentru ajutor, nu ştiu cum aş fi reuşit fără dumneavoastră. Acel articol a schimbat totul", mi-a spus de-acum fericitul legumicultor. Adevărul e că m-am bucurat la aflarea veştii de parcă eu aş fi avut ceapa de vânzare!

De unde am plecat în urmă cu trei zile? De la postarea lui Ionuţ Dinu într-un grup de legumicultori. I-am scris un mesaj, mi-a răspuns, am publicat articolul şi de aici până la momentul în care, din fericire, producătorul A RĂMAS FĂRĂ CEAPĂ a intervenit forţa voastră incredibilă de propagare a mesajului nostru. Postarea iniţială o găsiţi AICI: Legumicultor: NU AM UNDE SĂ VÂND CEAPA nici măcar cu 50 de bani legătura!

ACEST DEMERS al nostru şi IMPLICAREA voastră ESTE DOVADA clară că UNITATEA FERMIERILOR ŞI A CONSUMATORILOR poate să promoveze produsul românesc mai mult decât orice altceva!

DECI, SE POATE! Dar, şi o spun cu tristeţe şi indignare de fiecare dată, nu este normal ca presa să intervină şi să acopere golurile lăsate de lipsa unui mecanism eficient al statului de promovare şi asigurare a desfacerii produselor agricole obţinute de fermierii români. Şi îmi argumentez afirmaţia prin faptul că nici până la această oră ţara noastră nu are un plan de intervenţie pentru producători, nu a fost creat un sistem de colectare a produselor agroalimentare din ferme în vederea distribuirii lor către comercianţi şi încă nu există răspunsuri pentru întrebări şi probleme concrete ridicate de agricultori cu privire la buna funcţionare a fermelor în această perioadă. De câte ori mai trebuie să repetăm că HRANA şi CEI CARE O PRODUC sunt obiective principale în asigurarea SECURITĂŢII ALIMENTARE?
Facem un noul apel la autorităţi să ia măsuri pentru sprijinirea producătorilor agricoli de care avem cu toţii nevoie!

Ionut Dinu 2_b

Vizualizat: 8951 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?