Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Vă aşteptăm la AGRO OLTENIA!

Publicat: 14 octombrie 2017 - 10:39
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Agro Oltenia, un nume cu totul nou în peisajul expoziţional autohton, şi-a deschis porţile pentru craioveni şi nu numai. Dacă ai ratat prima zi, mai ai timp astăzi şi mâine pentru a face un drum la Centrul Multifuncţional, locul unde se desfăşoară această primă ediţie.

Producători serioşi de vinuri, câteva tractoare şi echipamente agricole, genetică bovină, produse apicole, bunătăţi din bucătăria tradiţională românească şi alte bunuri de larg consum - pentru că trebuie spus că Agro Oltenia împarte locaţia cu Târgul de Comerţ al Olteniei - cam aşa s-ar putea descrie în câteva cuvinte această manifestare. Dacă mai punem la socoteală şi prezenţa Ansamblului Profesionist "Doina Gorjului", vă puteţi face o imagine mai clară asupra evenimentului.

studenti de la Agro la Agro Oltenia_b

Iar pe cei care sunt cu adevărat interesaţi de agricultură, îi aşteptăm la standul Ferma Media Grup, pentru a mai discuta una-alta şi a intra în posesia ultimului număr de revistă. Sperăm că v-am stârnit curiozistatea!

standul Cosul cu Lavanda la Agro Oltenia_b

stand utilaje la Agro Oltenia_b

plan general 2_Agro Oltenia_b

Centrul Multifunctional_Agro Oltenia_b

standul Ferma la Agro Oltenia_b

plan general 1_Agro Oltenia_b

Vizualizat: 671 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Tractorul ZETOR, stăpânul păşunii în ferma de vite Angus a lui Ioan Hlavai

Tractorul ZETOR, stăpânul păşunii în ferma de vite Angus a lui Ioan Hlavai

Ioan Hlavai, exploatează în jur de o sută de hectare iar în 2019 a reuşit să câştige un proiect de finanţare cu fonduri europene în valoare de 74.500 euro, pentru achiziţia de utilaje. Îşi luase atunci un tractor Zetor Forterra CL 140, împreună cu o tocătoare pentru defrişări. 

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?