Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

SIMA mobilizează lumea agricolă

Publicat: 21 septembrie 2022 - 12:24
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Expoziția internațională de la Paris Nord Villepinte îşi va deschide porţile în mai puţin de două luni (6-10 noiembrie 2022) şi va cuprinde soluții și tehnologii pentru o agricultură eficientă și durabilă.

SONDAJ DE OPINIE SIMA


Pentru a marca centenarul expoziției,SIMAlansează primul său sondaj de opinie pentru a reflecta asupra agriculturii viitorului - următorii 100 de ani. Scopul sondajului este de a le permite fermierilor să se exprime și de a afla ce cred ei despre viitorul agriculturii.

Sunt abordate 5 teme principale:

1. Viitorul sectorului agricol și noile provocări cu care se confruntă

2. Noile tehnologii în lumea agriculturii

3. Agricultura ecologică

4. Diversificarea exploatațiilor agricole

5. Diversificarea profesiilor

sima_2019.jpg_b 

SIMA FARMING AWARDS


În parteneriat cu AXEMA și rețeaua NUFFIELD International,SIMAlansează premiileSIMAFarming Awards. Scopul acestui concurs este de a distinge inițiativele și practicile agricole inovatoare ale agricultorilor francezi și europeni. Nominalizații pentru "SIMAFarming Awards" vor fi anunțați în cadrul "Zilei de presăSIMA" din 27 septembrie, iar premiile vor fi acordate în prima zi aSIMA, 6 noiembrie 2022.

AGRICULTURA DE MÂINE, LA SIMA

SIMAva oferi fiecărui fermier care răspunde sondajului câte 2 invitații pentru expoziție, precum şi acces la întâlniri exclusive cu lideri din industrie. Cu ajutorul răspunsurilor colectate,SIMAva elabora o "carte albă" pe tema „agricultura de mâine”. Această carte va face apel la un grup de experți pentru a contribui cu viziunea lor asupra subiectului.

Click AICI şi completează chestionarul disponibil în limba franceză.

 

pagină realizată de GHEORGHE GHIŞE

 

Vizualizat: 417 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Povestea unei colaborări de succes: ProCredit & Procereal Agrosan

Povestea unei colaborări de succes: ProCredit & Procereal Agrosan

O colaborare de peste 12 ani între ProCredit și ProCereal Agrosan! ProCereal Agrosan este o companie care produce până la 20.000 tone de cereale pe an, dezvoltată de către domnul Micu Cosmin. Vezi în video-ul de mai jos cum a pornit totul și cât de frumos s-a conturat o idee dezvoltată cu pasiune.

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare Malagrow - soluţii inovatoare pentru combaterea dăunătorilor Optigép îşi consolidează prezenţa în Transilvania
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?