Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Se apropie INDAGRA 2017

Publicat: 09 octombrie 2017 - 00:39
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

• 380 de companii au confirmat deja participarea

Ediţia 2017 a INDAGRA - Târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei (www.indagra.ro) - are loc între 25 şi 29 octombrie şi readuce în centrul atenţiei noutăţile privind produsele, serviciile, tehnica şi tehnologia celui mai activ domeniu al economiei româneşti, agricultura.

Indagra_b

Evenimentul este conceput şi organizat de Romexpo împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România (CCIR) şi se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României.
Până la finalul lunii august a.c., la IndAgra şi-au ocupat locul 380 de companii din 22 de ţări, evenimentul înregistrând astfel o creştere cu aproximativ 11% a numărului de firme înscrise faţă de perioada similiară a anului 2016. Ţările care şi-au anunţat prezenţa la cel mai mare târg agricol din ţara noastră sunt cele recunoscute pentru puterea deţinută pe pieţele agrare mondiale: Austria, Belgia, Bulgaria, China, Coreea de Sud, Danemarca, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Moldova, Olanda, Polonia, România, Serbia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina şi Ungaria.
Se remarcă participările oficiale din: Franţa, Grecia, Turcia, Italia şi Olanda, state cu notorietate crescută în ceea ce priveşte produsele şi tehnologiile din domeniul agrar.
Potrivit ritmului în care au loc înscrierile la IndAgra 2017, organizatorii Romexpo previzionează că numărul expozanţilor îl va depăşi pe cel al ediţiei anterioare cu şapte procente. Astfel, sunt aşteptate peste 550 de companii expozante, spre deosebire de ediţia 2016 la care au fost prezente 515 de firme şi peste 64.000 de vizitatori.
Domeniul agrar cel mai bine reprezentat şi în acest an este sectorul maşinilor şi echipamentelor agricole, cele mai mari suprafeţe fiind închiriate de către firme producătoare şi importatoare de asemenea produse, printre care: Agri Alianţa, Farm Tech, Irum, Maschio-Gaspardo România, Tehnofavorit, Agro-Varro, Titan Machinery, Madara Agro şi Belarus Tractor.
Sectorul de îngrăşăminte, material săditor şi seminţe va fi reprezentat la INDAGRA 2017 de firme renumite, cum ar fi: Amia Internaţional, Ecoplant, Ghesaf Trade, Holland Farming Agro, Klastorf Impex, Marcoser, Morami, Syngenta Agro, Universal Impexsem Company şi Romchim Protect.

Soluţii pentru sere, solarii şi sisteme de irigaţii moderne
De la INDAGRA 2017 nu vor lipsi cele mai noi şi performante sisteme de irigaţie şi de fertirigat. Dintre firmele înscrise până în prezent pe acest segment fac parte: Agro Kit Solarii, Green Garden, Iridex Group Plastic, Mantzaris International, Netafim România, NaanDanJain Irrigation Projects, Valrom Industrie şi Agro Concept.
Echipamentele pentru viticultură ocupă un loc important şi la ediţia din acest an a târgului, astfel că nu vor lipsi companii precum: Expertagro Trading, Mollificio Bortolussi,
Da Bacco, Morisson-Couderc Sarl Pepinieres Viticoles sau Vivai Cooperativi Rauscedo.

Indagra 2017_b

Zootehnia va fi şi în 2017 unul dintre punctele de interes ridicat la INDAGRA
La Salonul de Zootehnie şi-au anunţat deja prezenţa companii de renume din ţară şi internaţionale, precum: Big Dutchman International GMBH, Cargil Nutriţie Animală, Hog Slat, Javier Camara Est Europe, Poultec N.V., Riva, Rota Guido, Agroland Business System şi Holland Dairy House.

www.indagra.ro

 

INFORMAŢII UTILE
• Înscrierea companiilor continuă, la:
Tel: +40 21 207.70.00
Fax: +40 21 207 70 70
E-mail: indagra@romexpo.ro
• Program de vizitare:
25-28 octombrie 2017, între orele 10.00 şi 18.00;
29 octombrie 2017, între orele 10.00 şi 16.00;
• Accesul în expoziţie:
- Bilet intrare adulţi/studenţi: 20 lei/zi
- Intrare gratuită: copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate.

 


Articol publicat in revista Ferma nr. 15 (198) (1-15 septembrie)

Vizualizat: 452 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?