Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Se anunţă TOAMNĂ BOGATĂ la Târgul APULUM AGRARIA 2017

Publicat: 20 septembrie 2017 - 13:22
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten
VINERI, 22 septembrie, se deschide CEL MAI IMPORTANT EVENIMENT de promovare a agriculturii judeţului Alba.

Peste 100 de producători locali din toate zonele judeţului Alba îşi vor prezenta oferta de produse şi servicii, în perioada 22-24 septembrie 2017, la cea de-a 26-a ediţie a evenimentului APULUM AGRARIA 2017.

apulum-agraria-afis-final_b
Spaţiul expoziţional din zona Bazinului Olimpic Alba Iulia va găzdui expoziţii cu vânzare de produse alimentare, standuri cu legume, fructe, material săditor şi produse fitosanitare, expoziţii de animale şi pasări, expoziţii de unelte, utilaje şi echipamente agricole.
La sectorul de animale sunt expuse cele mai frumoase rase de bovine, ovine şi animale mici, de către reprezentanţii Asociaţiilor judeţene ale crescătorilor de bovine, ovine, păsări şi animale mici.


Programul este completat de demonstraţii culinare şi hipice, concursuri şi alte momente atractive atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.
Cel mai important eveniment de promovare a agriculturii judeţului Alba, Apulum Agraria, promite să fie şi în acest an un important loc de întâlnire pentru fermieri, producători, furnizori de maşini şi unelte, specialişti din domeniul agricol.


160 de expozanţi şi 7500 de vizitatori, la ediţia 2016
“A fost evidentă creșterea numărului de expozanți participanți, o mai mare diversificare a produselor expuse, un progres în ceea ce privește modul de promovare a firmelor și fermelor, aspecte care au condus la un număr de vizitatori estimat la circa 7.500 de persoane“, ne-a comunicat organizatorul principal al evenimentului - Consiliul Județean Alba.

Târgul Apulum Agraria_b
Organizatorii, Consiliul Judeţean Alba împreună cu Primăria Municipiului Alba Iulia, vă aşteaptă începând de vineri 22 septembrie 2017, orele 11.00, până duminică 24 septembrie 2017, să culegem împreună roadele unui an bogat, la Târgul Apulum Agraria 2017!
Partenerii acestui eveniment sunt şi Grupurile de Acţiune Locală Valea Ampoiului şi Valea Mureşului, Pe Mureş şi pe Târnave, Ţara Secaşelor Alba-Sibiu şi Munţii Metaliferi, Trascău şi Muntele Mare.

Revista FERMA susţine şi promovează evenimentele de profil din agricultura locală. Ultimele ediţii ale revistei le găsiţi la standul organizatorilor în perioada de desfăşurare a Apulum Agraria 2017.

 

Vizualizat: 462 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Lexion 670 Montana, o combina pentru zone colinare IPSO Agricultura, desfasurare de forte la Jucu
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?