Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

România la Agritechnica

Publicat: 24 februarie 2018 - 01:33
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Anul acesta, în standul României de la Agritechnica au fost prezente şapte companii: Agritehnica Service SRL, CBN IT Software Solutions, Mefin SA, MS CH Final SRL, Oyal Pol Teks SRL, Pop Industry SRL şi Tehnofavorit SA. Tot din ţara noastră, dar cu standuri proprii, au participat şi firmele Flexibil SRL şi Raal SA.

Standul României a fost un adevărat centru de întâlnire pentru fermierii şi vizitatorii din ţară, iar aceştia au avut parte şi de o „Seară românească” unde au putut fi gustate produse tradiţionale.

România la AgritechnicaClick pe poza pentru galerie!

Şapte firme reunite în standul românesc
Tehnofavorit SA, companie cu capital integral românesc şi cu peste 20 de ani de experienţă şi profesionalism, oferă o gamă diversificată de produse pentru agricultură, dezvoltată ca urmare a desfăşurării de programe de cooperare tehnologică cu parteneri importanţi din Germania, Italia, Franţa, Finlanda şi alte ţări. Activitatea de producţie cuprinde două categorii de produse:
- fabricarea de echipamente de erbicidat, utilaje pentru tratamente în vii şi livezi, echipamente pentru dezinfecţie în sere, solarii şi depozite;
- echipamente şi instalaţii pentru zootehnie: depozite de cereale, uscătoare, echipamente pentru fabrici de furaje combinate şi granulatoare şi tehnică pentru transport (elevatoare cu cupe, transportoare melcate etc).
Agritehnica Service, înfiinţată în anul 2006, este o companie furnizoare de maşini, utilaje şi echipamente agricole binecunoscută pe piaţa românească. Bazată pe experienţa prestărilor de servicii în agricultură, precum şi pe furnizarea de echipamente şi servicii de top, Agritehnica a trecut la dezvoltarea şi producerea de echipamente autopropulsate pentru tratamente fitosanitare şi erbicidat.
Agritehnica Service, singurul producător de maşini autopropulsate de la noi din ţară, a fost prezentă în standul României cu echipamentul Agrisag. Maşina autopropulsată pentru erbicidat este rezultatul colaborării strânse între producător, fermier şi Institutul Naţional de Maşini Agricole Bucureşti. Componente româneşti alături de subansamble provenite de la producători consacraţi intră în alcătuirea unui echipament care respectă cele mai înalte standarde ca şi celelalte branduri reprezentate de Agritehnica.
CBN IT Software Solutions dezvoltă tehnologie agricolă, bazându-se pe o experienţă de peste şase ani în utilizarea platformei Google Cloud. Programul CBN Agro Tech este o soluţie de monitorizare a silozurilor şi a ventilaţiei automate, cu ajutorul unui software care centralizează informaţiile primite de la senzori şi dispozitive hardware.
Mefin S.A. este unul dintre cei mai mari producători de pompe de injecţie diesel din lume, cu o producţie anuală de circa un milion de pompe şi piese de schimb. Principalele sale produse sunt pompele DPA Lucas CAV/Delphi şi A Bosch, fabricate sub licenţele originale de la Lucas / Delphi şi Bosch. Mefin SA are în producţie peste 150 de tipuri de pompe de injecţie şi peste zece milioane de repere pentru piesele de schimb.
Pop Industry S.R.L., companie românească înfiinţată în anul 1994, este unul dintre principalii producători de remorci utilitare şi speciale, precum şi ai caroseriilor pentru toate tipurile de şasiuri de camion, inclusiv caroserii pentru vehicule speciale.
Oyal Polteks SRL, cu sediul în Filipeştii de Pădure, judeţul Prahova, a fost înfiinţată în anul 2001. Este una dintre cele şase fabrici ale grupului “Polteks”, care îşi desfăşoară activitatea de producţie cu diferite domenii de activitate în trei state. Oyal Polteks România produce valţuri metalice şi cauciucate, valţuri şi roţi acoperite cu poliuretan şi piese de schimb din poliuretan pentru o serie de industrii şi sectoare de activitate: industria agricolă, industria metalurgică, textilă, prelucrarea lemnului, industria minieră, în producţia de hârtie şi ambalaje şi altele.
MS CH Final proiectează şi produce piese de schimb şi asigură service pentru cea mai nouă generaţie de sisteme de injecţie diesel. Compania se concentrează pe cele mai noi sisteme de injecţie diesel de la producătorii originali, cum ar fi Bosch, Delphi, Denso şi Stanadyne. MS CH Final oferă soluţii de reparaţii şi piese de schimb atât pentru pompe, cât şi pentru injector.

 

Un articol publicat în revista Ferma nr. 21/204 (editia 1-14 decembrie)

Vizualizat: 431 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?