Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Preşedintele ACA, Ioan Fetea, vine la A(R)picultura 2018!

Publicat: 15 februarie 2018 - 16:22
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

PROBLEMELE APICULTORILOR, DEZBĂTUTE LA ARAD. Peste 50 de firme participă la Târgul apicol A(R)picultura 2018, care se desfăşoară în 24 şi 25 februarie (sâmbătă şi duminică), la Expo Arad!

A IV-a ediţie a târgului apicol de la Arad este organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad, în colaborare cu Asociaţia Crescătorilor de Albine (ACA) din România, filiala Arad şi cu sprijinul Asociaţiei Fermelor Apicole de Producţie şi Reproducţie din România.

DE CE SĂ VIZITAŢI A(R)picultura 2018!

PENTRU APICULTORI: Găsiţi producători şi comercianţi de produse destinate apiculturii, utilaje apicole, faguri artificiali, unelte, echipamente, stupi şi accesorii, hrană şi biostimulatori pentru albine, medicamente şi altele.

PENTRU PUBLIC: Găsiţi o ofertă bogată de produse apicole: miere, polen, propolis, ceară, suplimente alimentare pe bază de miere, produse apiterapeutice, produse cosmetice etc.

PROGRAM DE VIZITARE
Sâmbătă, 24 februarie: 9.00 - 18.00
Duminică, 25 februarie 9.00 - 16.00

ACCES GRATUIT

PROGRAM-ARPICULTURA-2018_bPROGRAMUL CONFERINŢELOR PENTRU APICULTORI

Sâmbătă, 24 februarie 2018
11.00 Deschidere oficială
11.30 - Subvenţii şi finanţări de programe naţionale şi europene pentru apicultori - OJFIR Arad

- Probleme curente în apicultură cu implicare în iernarea familiilor de albine - Dr. veterinar Bogdan Poncea Andronescu, ICDA Bucureşti

- Probleme actuale de patologie - Dr. veterinar Bogdan Poncea Andronescu, ICDA Bucureşti

- Programul UE privind politica agrară până în 2020. Apicultura în această conjunctură - Actualităţi în apicultura românească - Ing. Ioan Fetea, Preşedintele Asociaţiei Crescătorilor de Albine (ACA) România

- Probleme actuale şi de perspectivă privind apicultura în România - Ing. Ioan Fetea, Preşedintele Asociaţiei Crescătorilor de Albine (ACA) România

- Adunarea Generală a membrilor Asociaţiei Crescătorilor de Albine Filiala Judeţeană Arad - participă Ing. Ioan Fetea, Preşedintele Asociaţiei Crescătorilor de Albine (ACA) România

Vizualizat: 1256 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?