Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Preşedintele ACA, Ioan Fetea, vine la A(R)picultura 2018!

Publicat: 15 februarie 2018 - 16:22
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

PROBLEMELE APICULTORILOR, DEZBĂTUTE LA ARAD. Peste 50 de firme participă la Târgul apicol A(R)picultura 2018, care se desfăşoară în 24 şi 25 februarie (sâmbătă şi duminică), la Expo Arad!

A IV-a ediţie a târgului apicol de la Arad este organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad, în colaborare cu Asociaţia Crescătorilor de Albine (ACA) din România, filiala Arad şi cu sprijinul Asociaţiei Fermelor Apicole de Producţie şi Reproducţie din România.

DE CE SĂ VIZITAŢI A(R)picultura 2018!

PENTRU APICULTORI: Găsiţi producători şi comercianţi de produse destinate apiculturii, utilaje apicole, faguri artificiali, unelte, echipamente, stupi şi accesorii, hrană şi biostimulatori pentru albine, medicamente şi altele.

PENTRU PUBLIC: Găsiţi o ofertă bogată de produse apicole: miere, polen, propolis, ceară, suplimente alimentare pe bază de miere, produse apiterapeutice, produse cosmetice etc.

PROGRAM DE VIZITARE
Sâmbătă, 24 februarie: 9.00 - 18.00
Duminică, 25 februarie 9.00 - 16.00

ACCES GRATUIT

PROGRAM-ARPICULTURA-2018_bPROGRAMUL CONFERINŢELOR PENTRU APICULTORI

Sâmbătă, 24 februarie 2018
11.00 Deschidere oficială
11.30 - Subvenţii şi finanţări de programe naţionale şi europene pentru apicultori - OJFIR Arad

- Probleme curente în apicultură cu implicare în iernarea familiilor de albine - Dr. veterinar Bogdan Poncea Andronescu, ICDA Bucureşti

- Probleme actuale de patologie - Dr. veterinar Bogdan Poncea Andronescu, ICDA Bucureşti

- Programul UE privind politica agrară până în 2020. Apicultura în această conjunctură - Actualităţi în apicultura românească - Ing. Ioan Fetea, Preşedintele Asociaţiei Crescătorilor de Albine (ACA) România

- Probleme actuale şi de perspectivă privind apicultura în România - Ing. Ioan Fetea, Preşedintele Asociaţiei Crescătorilor de Albine (ACA) România

- Adunarea Generală a membrilor Asociaţiei Crescătorilor de Albine Filiala Judeţeană Arad - participă Ing. Ioan Fetea, Preşedintele Asociaţiei Crescătorilor de Albine (ACA) România

Vizualizat: 1359 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?